Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Neuveríte, čo motivovalo toto dievča pri chudnutí: Budete šokovaní

Bryanna Debinderová schudla hlavne kvôli spevákovi Justinovi Bieberovi.
Bryanna Debinderová schudla hlavne kvôli spevákovi Justinovi Bieberovi. (Zdroj: profimedia.sk)

Stačí tak málo, aby ste sa dopracovali k vysnívanej postave! Veľký vplyv má na to motivácia, ktorá vás ženie dopredu. Dvadsaťročná Bryanna Debinderová nechcela schudnúť hlavne pre seba a svoje zdravie. Doviedla ju k tomu posadnutosť spevákom Justinom Bieberom.

Žiarlila na štíhle dievčatá

Všetko sa to začalo v roku 2009, kedy na televíznej stanici MTV prvýkrát videla a počula Justina Biebera spievať. Okamžite sa doňho zamilovala. Jej izba bola čoraz viac zaplnená plagátmi, fotkami a časopismi, kde figuroval Bieber. Dokonca si kúpila aj jeho vôňu. Často chodievala so svojimi kamarátkami na jeho koncerty a žiarlila na štíhle dievčatá, ktoré si mladý spevák vyberal na pódium Chcela tam byť aj ona!

"Zakaždým, keď som ho videla na koncerte, ako na pódium vytiahol pekné, štíhle dievča, len som si pomyslela, že som to mala byť ja," povedal smutne študentka medicíny Bryanna.

Schudla, aby si ju všimol

Vtedy prišiel zlom. Aby si ju Bieber všimol a spieval len pre ňu, musí schudnúť. Bryanna bola totiž obézna a súčasťou jej jedálnička bola len pizza, zmrzlina a rýchle občerstvenie. So svojou váhou bojovala už od svojich 9 rokov. V škole ju šikanovali, musela si vytrpieť kruté posmešky, smerujúce na jej váhu. Rozhodla sa však, že schudne! Aj keď motiváciou nebolo zdravie, k cieľu ju poháňal pocit, že keď bude štíhla, Bieber si ju určite všimne!

Všetky nezdravé potraviny vyhodila z chladničky a zaplnila ju hlavne zeleninou a ovocím. Na Youtube si naštudovala cvičebné zostavy, ktoré si vyskúšala v domácom prostredí. Snaha sa nakoniec vyplatila. Schudla neuveriteľných 55 kíl za rok!

Bryanna sa hneď cítila sebavedomejšie a nabrala odvahu napísať Bieberovi na sociálnej sieti. Bohužiaľ, doteraz sa jej neozval, no nádej umiera posledná. Stále dúfa, že si ju všimne. V každom prípade mu ďakuje za nový život. Bol jej motiváciou, vďaka ktorej sa jej podarilo dopracovať k postave, o ktorej prednedávnom len snívala.

Mladé dievča je dôkazom, že motiváciu pri chudnutí netreba podceňovať. Je základným kameňom vášho úspešného boja s prebytočnými kilami!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9