Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Útla žena si dala neuveriteľných 9-tisíc kalórií: Ako dopadla?

Gabriella Lewisová si pochutnala na týchto výdatných raňajkách.
Gabriella Lewisová si pochutnala na týchto výdatných raňajkách. (Zdroj: profimedia.sk)

To je apetít! Mladá Britka útlej postavy si pochutnala na raňajkách, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani ten najväčší jedák. Mali neuveriteľnú energetickú hodnotu 9 000 kalórií.

Čo mala na tanieri?

Dvadsaťdvaročná Gabriella Lewisová sa rozhodla posilniť obrovskou dávkou jedla! V istej britskej reštaurácii si objednala „raňajky šampiónov“, ktorých porcia mala takmer 3,2 kg. Toto vysokokalorické jedlo pozostávalo z 12 plátkov slaniny, 12 párkov, 14 vajec, pol bochníka chleba, hašé, čiernej huspeniny, hríbov, fazule, rajčín, čipsy a hrnčeka čaju.

Raňajky na 5 dní

Energetická hodnota tohto jedla je zarážajúca, až 9 000 kalórií. Raňajky, na ktorých si pochutnala, majú kalorickú hodnotu, ktorá by mala byť na 5 dní! Každá žena by totiž mala zjesť okolo 2000 kalórií za deň. Samozrejme, počet prijatých kalórií závisí od veku, výšky a váhy. Zaváži taktiež fyzický pohyb, ktorý majú počas dňa.

Pravdepodobne to bolo prvý a poslednýkrát, čo sa Gabriella pustila do takej veľkej porcie jedla. Aj keď ju nezjedla celú, aj snaha sa cení! Už len pri pohľade na tú porciu sa o mnohých pokúšajú mdloby.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9