Šokuje vás, prečo vznikajú choroby: Kvôli tomuto bývame chorí!

V skutočnosti neexistuje viacero chorôb, ale len jedna choroba - prekyslenosť organizmu.
Zdroj: thinkstock.com
2016-08-01 16:00:00

Americký biochemik Dr. Robert Young tvrdí, že príčina vzniku chorôb je odhalená! Keď porozprával verejnosti o zaujímavom závere svojho výskumu, mnohých šokoval. Odvtedy sa o tejto téme čoraz viac hovorí a je prepieraná médiami.


Dr. Robert Young na základe 25-ročného výskumu ľudského tela v rovine ľudských buniek tvrdí, že v skutočnosti neexistuje viacero chorôb, ale len jedna choroba - prekyslenosť organizmu. Ako ďalej vysvetlil, život človeka je závislý na rovnováhe medzi kyselinami a zásadami v organizme, pričom na meranie kyslosti tekutín sa používa stupnica pH v intervaloch 0-14. Ak má človek viac ako 7.00, má zásadité hodnoty, ak menej, tak kyslé.

Môže za to jedlo

A čo spôsobuje kyslosť a zásaditosť organizmu? Potrava. Po skonzumovaní potravín a následnom trávení zostáva v organizme odpad, ktorý je kyslý alebo zásaditý. Záleží od minerálnych látok, ktoré sa v danom jedle nachádzajú.

Tieto potraviny sú kyslé a zásadité

Ako sa uvádza na portáli Voxvictims.com, medzi kyslé a zásadité jedlá patria:

  • Kyslé potraviny: produkty živočíšnej výroby (mäso, vajce, mliečne výrobky atď.), spracované jedlá, výrobky s obsahom droždia, obilniny, pšeničné výrobky, kvasené potraviny, umelé sladidlá, cukor (aj fruktóz v ovociach), tak isto alkohol, káva, čierny čaj, čokoláda, sýtené minerálky.
  • Zásadité (alkalické) potraviny: zelenina, avokádo, paradajky, kyslé citrusové plody (síce majú kyslú chuť, ale po rozklade zanechávajú zásaditý odpad), klíčky obilnín, strukovín, orechov a semien.

Pomáha pri rakovine, cukrovke aj chudnutí: Skúsite alkalickú stravu aj vy?


Pozor na negatívne myšlienky

Budete sa čudovať, ale stres či hnev tiež fyzicky vplývajú na organizmus. Negatívne myšlienky vyvolávajú produkciu kyseliny chlorovodíkovej, čo je vysvetlením, prečo ľudia, ktorí sú nervózni, trpia žalúdočnými problémami.

Ako udržuje telo rovnováhu medzi kyselinami a zásadami?

Zdravý človek má krv s hodnotou pH 7.365, no akonáhle klesne len o 0.1 pH, ide o kritickú hodnotu a telo zomiera. Aby telo udržalo rovnováhu medzi kyselinami a zásadami, buď ich vylučuje alebo odstraňuje.  Ako sa uvádza na portáli Voxvictims.com, ak nemá dostatočné zdroje na to, aby sa ich zbavilo, uloží ich v bezpečných miestach, aby nemohlo dôjsť k bezprostrednému poškodeniu životne dôležitých orgánov, čo sú tukové tkanivá. Tak vytvorí izoláciu medzi kyselinami a dôležitými orgánmi, takže ak sa chceme zbaviť tuku, treba sa zbaviť v prvom rade kyselín v tele.

Takto vznikajú zdravotné problémy

Pre eliminovanie kyselín by malo naše telo obsahovať dostatočné množstvo minerálnych látok.  Ak ich nemá, musí si ich zabezpečiť z iných zdrojov ako kosti, nechty, cievy atď. Tak vznikajú zdravotné problémy, ako osteoporóza či vysoká hladina cholesterolu.


Ako schudnúť v páse a narovnať chrbát? Cvik, vďaka ktorému sa budete radovať z výsledkov už po pár dňoch!


Ak organizmus použije vápnik zo stien žíl pre neutralizáciu kyselín v krvi, telo vyprodukuje množstvo cholesterolu, ktorý pôsobí ako ochranná vrstva proti kyseline na stenách žíl. Bez cholesterolu by kyseliny rozleptali stenu žíl. Konzumácia množstva kyslej potravy spôsobí, že je ochranná vrstva hrubšia, čím sa upchajú cievy a telo je vystavené riziku infarktu. Kašlite na tabletky, cholesterol si môžete znížiť aj alkalickým životným štýlom. Ak vás napr. páli záha, tiež to neriešte liekmi, ale doplňte telo o chýbajúce zásady.

Choroby a symptómy z prekyslenia organizmu

Počiatočné symptómy: akné a iné kožné problémy, nervozita, bolesti v svaloch a kĺboch, studené ruky a chodidlá, závraty, málo energie, alergie z jedla, hyperaktivita, záchvaty paniky, menštruačné bolesti, nízka sexuálna energia, zadržiavanie vody v tele (opuchnutie nôh a rúk), pálenie záhy, hnačka, zápcha, horúci alebo silne zapáchajúci moč, mierne bolesti hlavy, zrýchlený dych, zrýchlené alebo nepravidelné búšenie srdca, biely jazyk, hlieny, upchatý nos, kovová chuť v ústach.

Stredne pokročilé symptómy: opary (herpes), depresie, strata pamäte, strata koncentrácie, migrény, nespavosť, narušené vnímanie (čuch, chuť, zrak, sluch), astma, bronchitída, senná nádcha, bolesti uší, koprivka, opuchliny, vírusové infekcie (chrípka, nádcha), bakteriálne infekcie (stafylokok, streptokok), plesňové infekcie (candida, vaginálna pleseň, pleseň medzi prstami na nohách), impotencia, zápal močového mechôra a trubice, gastritída (žalúdočný katar), zápal čriev (kolika), intenzívne vypadávanie vlasov, psoriáza, zajakávanie sa, necitlivosť a brnenie v prstoch, zápal nosových dutín.

Pokročilé symptómy: schizofrénia, poruchy učenia, skleróza multiplex, reuma, leukémia, tuberkulóza, rakovina.

Ako Dr. Robert Young zistil, pokiaľ telo odkyslíte, zdravotné problémy zmiznú. Môžete sa zbaviť chorôb ako AIDS, reumy, alergie, migrény, akné, straty vlasov, chrípky, nádchy a iných.

Ak máte bolesti, ste prekyslení

V skutočnosti vlastne človek nebýva chorý, len má niekedy určité prejavy, ktoré sú spôsobené prekyslením organizmu. Ide len o ochrannú reakciu tela brániť sa pred účinkom kyselín. Každý zápal či bolesť, ktorou trpíte, nie je bez prekyslenia organizmu.

Ak chcete zistiť, akú pH hodnotu má vaša krv, moč, port, sliny či slzy, môžete si ich ľahko zmerať pomocou pH indikátorových prúžkov. Mali by mať hodnotu pH nad 7.2, čo znamená, že je vaše telo zásadité. Ak nie, môžete mať prekyslený organizmus...

Čítajte tiež: Kokosový olej ako nezdravá potravina? Negatívne účinky, ktoré vás šokujú!

Tajomstvo dlhovekosti je v odkyslení tela. Ako získať rovnováhu kyslých a zásaditých látok sa dozviete v knihe Odkyslenie tela - Unikátny zdroj mladosti a štíhlosti!

2016-08-01 16:00:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia