Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena vyskúšala tajný recept stredovekých kurtizán: Vôňa, z ktorej vraj muži strácajú hlavu!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

Sexuálna príťažlivosť sa neraz dáva do súvislosti s vôňou. Keď nášmu nosu niečia telesná vôňa nelahodí, len ťažko si s ním vieme predstaviť intímne chvíle. Američanka Allison Ramirezová sa odhodlala na vlastnej koži vyskúšať, či je telesná vôňa skutočne esenciou príťažlivosti.

 

Experimentátorka použila ako parfum vlastnú vaginálnu tekutinu. Mladá žena chcela zistiť, či na seba dokáže pritiahnuť pozornosť zo strany mužov. Počula totiž o tom, vaginálny sekrét obasuje feromóny, hormóny sexuálnej príťažlivosti, píše Allison Ramirezová na stránke Cosmopolitan.com.

Čítajte viac: Dezodorant, ktorý nepustíte z rúk celé leto: Vyrobte si vlastný prípravok s úžasnými účinkami!

O „triku“ s použitím „prirodzenej ženskej vône“ vraj vedeli už stredoveké kurtizány, ktoré ho považovali za svoju tajnú ženskú zbraň. Sekrétom si vraj potierali dekolt. Allison však pristúpila k o niečo civilizovanejšiemu riešeniu a za pomoci špelialistov si nachala vyrobiť vlastný parfum šitý na mieru – okrem „vaginálneho extraktu“ obsahoval aj výťažok z cédru, civetky a ruže.

Žena vyskúšala tajný recept
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Allison parfum aplikovala na zápästia a pulzné body v oblasti krku, a potom vyrazila do mesta. Zaujímalo ju, ako na parfum zareagujú muži. Na jej veľké prekvapenie, vôňa skutočne zabrala. Keď sa večer mladá žena stretla so starým priateľom, bol paf z jej nového parfumu: „Nemôžem si pomôcť. To tá tvoja vôňa,“ povedal jej, keď ju spontánne pobozkal.

Po tomto zážitku si Allison aplikovala originálnu vôňu ešte zopár dní, nestalo sa však už nič, čo by potvrdzovalo efekt neodolateľnosti vaginálnej vône. Podľa názoru experimentátorky je tiež možné, že za domnelým účinkom feromónového vábenia je obyčajné placebo, ktoré svojej nositeľke dodáva pocit sebavedomia. Navyše, príťažlivosť sa skladá z viacerých faktorov a nie je vylúčené, že oveľa silnejším magnetom ako vôňa môže byť osobnosť či vzhľad.

Viac o téme: ParfumVaginálny sekrét
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9