Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Malý zázrak pre vaše zdravie: Takto vám v zime môže pomôcť kolagén!

Kolagén je skvelý na dehydrovanú pleť vplyvom zimy. Zobraziť galériu (2)
Kolagén je skvelý na dehydrovanú pleť vplyvom zimy. (Zdroj: PR článok)

Nie nadarmo sa o ňom hovorí ako o zázračnej bielkovine. Dokáže telu vrátiť to, čo vekom stratilo, uľaviť od bolesti kĺbov, vyhladiť vrásky, či zastaviť vypadávanie vlasov. Reč je o kolagéne, najdôležitejšej stavebnej bielkovine v našom tele.

O tom, že nám kolagén s pribúdajúcim vekom ubúda (a je potrebné ho pravidelným vnútorným užívaním doplniť), ste už možno počuli. Ale vedeli ste aj to, že dokáže byť užitočným pomocníkom na mnohé zdravotné problémy práve teraz, v chladnom zimnom období?

Nie je to liek, a predsa dokáže zázraky.

Veru tak, práve zimné mesiace sú extrémnou záťažou nielen pre celý organizmus, ale najmä pre našu pleť, vlasy a kĺby. Studený vietor a mráz, striedanie teplôt a nedostatok dôležitých živín im môžu výrazne uškodiť. Doplnenie kolagénu práve v tomto období môže pre vaše zdravie znamenať malý zázrak. Pravidelným vnútorným užívaním kolagénu (v správnej, telu prirodzenej forme) sa totiž už v krátkom čase zlepší stav vašej pokožky, vlasov či kĺbov natoľko, že nástrahám zimy bez problémov odolajú!

Trápia vás bolesti kĺbov či prvé vrásky? Možno vám chýba kolagén.

Kolagén, základná stavebná bielkovina v našom tele, nie je len povestným elixírom mladosti a krásy. Hrá zároveň dôležitú úlohu vo výžive tkanív a chrupaviek- je totiž ich hlavnou organickou zložkou. Kým si ho naše telo v mladom veku dokáže vyprodukovať samé, vyživuje kĺby a tkanivá, a zároveň bráni ich starnutiu. Bohužiaľ, s pribúdajúcim vekom v tele ubúda a okolo 40-ky sa už netvorí takmer vôbec. Prvým signálom jeho nedostatku môžu byť jemné vrásky, ochabnuté kontúry tváre, pigmentové škvrny či celulitída. Aby toho nebolo málo, úbytok kolagénu sa skôr alebo neskôr môže odraziť aj na kvalite vašich vlasov, nechtov a kĺbov. Dobrá správa je, že kolagén si môžete pravidelným užívaním doplniť, čo môže byť užitočné práve v zimných mesiacoch.

Zázrak menom kolagén. Ako vám v zime môže pomôcť?

Problém č. 1 – Dehydrovaná pleť

V zime naša pleť doslova trpí – je vysušená, začervenaná a oslabená. Objaviť sa môžu aj ekzémy, či rôzne vyrážky. Pokožka nemá dostatok živín a vyzerá nezdravo. Súvisí to s tým, že prijímame menej tekutín a prechádzame z vykúrených miestností rovno do mínusových teplôt. Aby vaša pleť žiarila zdravím aj v zime, potrebuje mať dostatok kolagénu. Práve kolagén tvorí až 70 % všetkých bielkovín kože a je zodpovedný za jej vypnutie a mieru hydratácie.

Problém č. 2 – Suché a lámavé vlasy

Vlasy potrebujú výživu najmä v zime. Počas chladných mesiacov totiž doslova trpia. Suchý vzduch, striedanie teplôt a čiapky, to všetko ich oberá o silu a prirodzenú krásu. Dodajte im pravidelným užívaním kolagén, a budú už onedlho pružnejšie, pevnejšie a lesklejšie.

Problém č. 3 – Štiepiace sa nechty

Počas zimy netrpí len naša pokožka či vlasy, ale aj nechty. Neustále zmeny teploty, nepriedušné rukavice a nedostatočná výživa s nimi dokážu narobiť škody. V zime sa doplnením kolagénu postaráte aj o pružné a pevné nechty, ktoré odolajú aj nástrahám počasia.

Problém č. 4 – Celulitída

Štatisticky trápi celulitída, alebo „pomarančová koža“ až 95 % žien. V lete s ňou bojujeme cvičením, zdravou stravou, či masážami. Ale nečinnosť či vysedávanie na gauči počas zimy môže výrazne zhoršiť jej stav. Kolagén pôsobí na pokožku ako jej opora a výplň, spevňuje jej hlboké vrstvy, a môže tak výrazne pomôcť pri redukcii celulitídy. Samozrejme, aj v zime treba jeho účinky podporiť zdravou stravou a pravidelným pohybom.

Problém č. 5 – Bolesti kĺbov a pohybového aparátu

Bolesti kĺbov a kostí sú v zime veľmi aktuálne. Zima a nízke teploty sú živnou pôdou pre všetky ťažkosti s kĺbmi. Pravidelným užívaním kolagénu môžete zabrániť nielen chronickej bolesti pohybového aparátu, ale aj predchádzať výskytu jeho degeneratívnych a zápalových ochorení, zmierniť bolesť chrbtice a kĺbov a zlepšiť ich pohyblivosť!

Vyberte si ten správny, pre telo prirodzený kolagén.

Kolagén vždy si nájde to správne miesto, kde má v tele pomôcť. Dôležité je, aby ste ho užívali v správnej forme. Nie je totiž kolagén ako kolagén. Už aj na našom trhu nájdete mnoho kolagénových prípravkov, no nie všetky sú skutočne účinné. Aby ste si boli istí, že v tele účinkuje presne tak ako má, vyberte si ten pre telo najprirodzenejší: nový bio-aktívny Inca Collagen s obsahom 100% čistého morského kolagénu bez prísad! Pri jeho pravidelnom užívaní (nielen vďaka mimoriadne vysokej koncentrácii v dennej dávke) sa výsledky dostavia skôr, ako by ste čakali!

Vďaka Inca Collagenu nástrahám zimy bez problémov odoláte! Zoženiete ho nielen v každej dobrej lekárni, ale aj na www.incacollagen.sk.

NÁŠ TIP: Ušetrite pri nákupe Inca Collagen až 8,30 €! Použite teraz zľavový kupón v hodnote 5€ a dopravu zadarmo.  Kliknite na www.incacollagen.sk a zadajte zľavový kód: S22000001

Vďaka Inca Collagenu nástrahám
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR článok)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9