Napraví chrbticu i hmotnosť: Jednoduchý cvik sľubuje výsledky za 2 minúty

Bolesti chrbtice nie sú ničím príjemným.
Zdroj: thinkstock.com
2017-08-24 15:00:00

Stačí pár sekúnd denne a ani sa nemusíte moc namáhať. Reč je o cviku, pri ktorom sa nezapotíte a aby toho nebolo málo, nepotrebujete žiadne ťažké činky. Ide o jednoduchú japonskú metódu, ktorá vás zbaví bolestí chrbtice a v priebehu niekoľkých týždňov schudnete!


Ak chce niekto schudnúť, mal by na sebe poriadne zamakať. To znamená denné potenie v posilňovni, odopieranie si sladkostí a uprednostňovanie len zdravej stravy. Aj keď ide o bezpečnú a rýchlu cestu, ako získať štíhlu postavu, existujú aj iné spôsoby, ktoré vám pomôžu. Jedným z nich je jednoduchý cvik, pri ktorom takmer nič nemusíte, no prinesie vám želaný efekt. Stačia len dve minúty denne! Jeho základom je dýchanie.

Čítajte tiež: Známe sladidlo môže poraziť zákernú chorobu: Mohlo by byť dokonca účinnejšie ako antibiotiká

Táto metóda si hravo poradí s bolesťami chrbta! O tom by vedel rozprávať japonský herec Miki Ryosuke, ktorý praktizoval tento cvik, aby dosiahol úľavu od bolestí chrbta. Nielen že pri ňom nehrozili žiadne vedľajšie účinky, ale dokonca pri nej herec aj schudol. Takže ho čakal príjemný benefit.

Ako na to?

Cvik je jednoduchý a potrvá vám len niekoľko sekúnd. Dôležité je, aby bola technika cviku správna, inak nemusí mať žiadny účinok. Stojte, jednu nohu dajte mierne dopredu a druhú dozadu. Zadnú časť tela nakloňte mierne dozadu. Následne sa zhlboka nadychujte po dobu troch sekúnd bez prestávky. Nezabúdajte, že výdych trvá dlhšie ako nádych. Nádych trvá 3 sekundy a výdych sedem. Taktiež je dôležité držanie tela. Majte pri tomto cviku spevnený zadok a váhu preneste na zadnú nohu. Počas nádychu zdvihnite ruky krúživým pohybom nad hlavu. Potom intenzívne vydychujte v priebehu, spomínaných 7 sekúnd a spustite ruky. Svaly majte stále napäté.

Viacerí odborníci sa zhodujú na tom, že tento cvik posilňuje svaly a zrýchľuje metabolizmus. Aby mal čo najväčší efekt, je dobré ho opakovať každý deň. Najlepšie na tom je, že nepotrebujete žiadne pomôcky, dá sa robiť kdekoľvek a trvá len dve minúty denne. Pár sekúnd si predsa nájde každý, nie?

Tuk tvoria kyslík, uhlík a vodík. Pri vdýchnutí kyslíka dôjde k rozdeleniu uhlíka a vody. Čím viac kyslíka, tým viac spáleného tuku. A o to predsa ide!

2017-08-24 15:00:00  |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: Janka

Ďalšie články

Feminity.sk

Novinky

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia