Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najnebezpečnejšia poloha pre mužov: Keď divokú vášeň vystrieda boj o život

Pozor na náruživý a vášnivý sex, ktorý sa môže zmeniť na boj o život!
Pozor na náruživý a vášnivý sex, ktorý sa môže zmeniť na boj o život! (Zdroj: profimedia.sk)

Milostné radovánky sa nemusia niesť len v znamení vášne. Môžu si vyžiadať svoju bolestivú daň, na ktorú obaja partneri len tak ľahko nezabudnú! Ako si užiť za dverami spálne bez toho, aby ste museli riešiť lekára?

Keď na to partneri dostanú chuť, všetko ostatné ide bokom. Obvykle sa vtedy obaja oddajú vášni a užívajú si spoločné intímne chvíľky. Všetko s mierou! Počas sexu by totiž hlavne muži mali ubrať plyn, nakoľko hrozí nepríjemný úraz, na ktorý si budú ešte veľmi dlho pamätať. Je dosť možné, že spálňu nakoniec zmenia za ambulanciu.

Čítajte tiež: Najhoršia stravovacia chyba, akú môžete urobiť: Po tomto hriechu sa tukové bunky zbláznia!

Bolestivá daň za neopatrnosť

Britskí urológovia upozorňujú mužov predovšetkým na jednu sexuálnu polohu, ktorá ich môže pripútať na nemocničné lôžko. Ide pritom o jednu z najbežnejších polôh, preto by málokto povedal, že by mohla byť nebezpečná. Podľa odborníkov by malo drsnejšie pohlavie obmedziť alebo úplne zabudnúť na súlož zozadu. Náruživé a agresívne prirážanie v tejto polohe im môže spôsobiť zdravotný problém, kvôli ktorému by mohli zabudnúť na milostné radovánky na veľmi dlhšé obdobie.

Táto poloha je najrizikovejšia z hľadiska fraktúry penisu. Ide o pretrhnutie väzivového tkaniva na povrchu oporivých teliesok a vyvrhnutie tkaniva a krvi mimo kavernózne telesá. Ak sa pritrafí táto nehoda, netreba ani chvíľku otáľať, lebo môžu nastať vážne komplikácie, ako sa píše na iflscience.com. Je na mieste vyhľadať lekársku pomoc a zabudnúť na trápnosť. Je to akútny chirurgický stav, ktorý musia odborníci na urológii ihneď riešiť, teda zošiť pretrhnutý obal toporivých teliesok.

Ďalšie nebezpečné polohy

Najčastejšou príčinou vzniku fraktúry penisu nie je len neodhadnutie alebo prehnanie svojej túžby po rýchlom a prudkom vniknutí a narazení do steny pošvy, ale aj neopatrné nasadanie partnerky na muža pri súloži. Urológovia preto zaraďujú medzi rizikové polohy tiež polohu na koníka, náruživú súlož v misionárskej polohe a tiež extrémnu formu masturbácie. Všeobecne však možno povedať, že akýkoľvek jeden neuvedomelý neprirodzený pohyb môže spôsobiť nešikovné ohnutie, ktorým sa môže penis porušiť. 

Viac o téme: SexMilovaniePenisPolohaFraktúra penisu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9