Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zdravie Petra Kramného je ohrozené: Každú chvíľu môže skolabovať

Peter Kramný je stále v Egypte, hrozí mu psychický i fyzický kolaps.
Peter Kramný je stále v Egypte, hrozí mu psychický i fyzický kolaps. (Zdroj: Facebook)

Zamotáva sa do vlastných výrokov a už ani nevie, čo komu povedal! Úrady s ním nekomunikujú, je stále zavretý medzi štyrmi stenami na hotelovej izbe v Egypte a jeho dve najmilšie osoby, manželka Monika a dcérka Klárka, sú mŕtve! Aby toho nebolo málo, obviňujú ho z ich vraždy. Peter je z toho všetkého už zúfalý a psychicky je na tom zle. Po fyzickej stránke mu je tiež čoraz horšie, keďže mu úrady zhabali lieky na vysoký krvný tlak. Hrozí mu preto kolaps!

Psychicky je na tom zle

Koncom júla zomreli v egyptskom letovisku Hurghada jeho manželka Monika a dcérka Klárka za doposiaľ neobjasnených príčin. Vyšetrovanie sa stále preťahuje a s ním aj nedobrovoľný pobyt Petra Kramného v Egypte. Mal mať stretnutie s tamojšími úradmi, čím by sa už vyšetrovanie tohto prípadu niekam pohlo. No schôdzka sa nekonala.

Niet sa čomu čudovať, keď Petra Kramného prepadla bezmocnosť a zúfalosť. Nikdy nečakal, že sa z dovolenky v Egypte stane doslova väzenie. Začal si dokonca myslieť, že ho chcú tamojšie úrady dohnať k samovražde!

Čo všetko mu hrozí?

Najnovšie ja na tom Peter Kramný zle i po fyzickej stránke. Trpí vysokým krvným tlakom, preto musí brať lieky, ktoré mu naordinoval lekár. Upozorňoval ho, aby nezabudol na ich užívanie, inak bude zle. Úrady mu ich však zobrali!

Vysoký krvný tlak je pritom veľmi nebezpečný. Ohrozuje aj tých, ktorí sú vystavení nadmernému stresu, ktorého má Peter viac než dosť. Tým, že sa teraz nelieči, mu môže vysoký krvný tlak poškodiť organizmus. Srdce sa mu môže postupne zväčšovať, keďže musí pracovať ťažšie ako za normálnych okolností. Steny srdca postupne zhrubnú a nastane tzv. hypertrofia srdcového svalu. Petrovi hrozí aj riziko mozgovej porážky, poškodenie obličiek a zraku.

Zaradil sa tak medzi ľudí, ktorí sú:

  • Trikrát náchylnejší na rozvoj ochorenia srdcovocievneho systému (srdcový infarkt, zlyhanie srdca).
  • Šesťkrát viac im hrozí, že sa u nich rozvinie tvorba krvných zrazenín spôsobujúca srdcové poruchy.
  • Sedemkrát viac ich ohrozuje mŕtvica.

Liečba hypertenzie by sa preto nemala podceňovať. Aj keď nebolí, považuje sa za „tichého zabijaka“. Zdravie Petra Kramného je ohrozené, úrady by mali čo najskôr konať a zabezpečiť mu lieky. Inak môže skončiť veľmi zle...

Smrť manželky Moniky a dcérky Klárky poriadne zasiahla Petra Kramného, ktorý je na pokraji psychického zrútenia. Prečítajte si na Vyšetrení, ako veľmi môže trpieť!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9