Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prežila vďaka ovociu? Modelku dostala z agresívnej choroby vraj táto potravina!

Candice sa vyliečila z rakoviny vďaka ovociu! Zobraziť galériu (2)
Candice sa vyliečila z rakoviny vďaka ovociu! (Zdroj: profimedia.sk)

Mala sľubnú kariéru a celý život pred sebou, keď sa dozvedela z úst lekára zdrvujúcu správu. Rakovina štítnej žľazy! Po vypočutí tejto diagnózy sa zrazu všetky jej plány rozplynuli ako domček z kariet. Lekári jej síce dávali 5 rokov života, no ona bojovala zo všetkých síl!

Tridsaťjedenročná bývalá modelka Candice-Marie Fox nemala to šťastie ako ostatné ženy v jej veku, ktoré si v zdraví naplno užívali každodenné radosti i starosti. Najprv jej lekári zistili viac ako 20 cýst, kvôli ktorým musela pod nôž. Neskôr sa dozvedela, že má rakovinu štítnej žľazy, ktorá sa dokonca rozšírila do pečene a na zadnú stranu krku. Lekári jej dávali 5 rokov života!

Okamžite musela podstúpiť liečbu, ktorej súčasťou bola chemoterapia. Candice tvrdila, že práve chemoterapia stála za vyhasnutými životmi jej priateľov, preto ju odmietla.

Ovocie ako zbraň proti ochoreniu!

Namiesto toho zmenila kompletne svoj jedálniček a začala sa stravovať zdravo. Každý deň zjedla tri ananásy, desiatky grapefruitov, citrónov, jabĺk, kivi a banánov. Podľa výsledkov z lekárskych vyšetrení jej údajne najviac pomohol ananás. 

Ananás je výnimočný svojím obsahom vitamínov a minerálov a tiež proteínov – bromelaínov, ktoré ničia nádory.

„Zistila som, že bromelaín doslova požiera proteínové vrstvy rakoviny. V živočíšnych produktoch sa nachádza proteín, ktorý kŕmi rakovinu a keďže som jedla množstvo potravín, moje telo sa nehojilo,“ povedala bývala modelka.


Mladá žena sa vyliečila zo zákernej choroby neuveriteľným spôsobom. Vo svojom jedálničku zmenila jedinú vec - začala piť mrkvovú šťavu.


Navyše, toto šťavnaté ovocie chráni pred rakovinou úst a hltana a obsahuje enzýmy, ktoré podporujú hojenie rán, pomáhajú pri ozdravovaní a zmierňujú rozličné zápaly. Alkohol a mäso bolo pre ňu už minulosťou.

Za polroka sa vyliečila z rakoviny štvrtého štádia.  

„V súčasnej dobe nemám žiaden nádor.  S odstupom času som vďačná za rakovinu, pretože sa zo mňa stala osoba, ktorou som chcela byť,“ povedala mladá žena.

Bývalá modelka bojovala s rakovinou zo všetkých síl. (Foto: Profimedia.sk)
Zobraziť galériu (2)
Bývalá modelka bojovala s rakovinou zo všetkých síl. (Foto: Profimedia.sk)  (Zdroj: profimedia.sk)

Čo na to odborník?

Je možné, že by malo ovocie až takú veľkú silu?

Každá jedna zmena k zdravšiemu stravovaniu a mysleniu na seba samého v dobrom a pozitívnom svetle, je účinná pri každom ochorení. Pokiaľ začala konzumovať veľké množstvá ovocia, určite jej to mohlo len pomôcť, veď táto informácia je známa už dlhé roky, že ovocie a zelenina zlepšujú priamo zdravie človeka. Preto sa týchto základných informácií treba stále držať a určite na ne nezabúdať,“ povedal odborník na výživu Ing. Libor Javro.

V každom prípade sa treba riadiť pokynmi od lekára. Aj keď sa chemoterapia spája s vedľajšími účinkami, stále sa považuje za najosvedčenejšiu liečbu, ktorá si poradí s rakovinou.

Čítajte tiež:

Drastická premena, z ktorej vám pobeží mráz po chrbte: Rakovina zmenila fitness trénera na nepoznanie!

Nedajte najčastejšiemu zhubnému nádoru šancu: Toto vás ochráni!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9