Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Tragédie v Košiciach: Ženu (†84) našli s ranami na hlave v kuchyni, muža (†47) privalil traktor

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

KOŠICE – Košickí kriminalisti sú v pozore. Vyšetrujú smrť 84-ročnej dôchodkyne, ktorú našli v nedeľu (21.6.) v noci v kuchyni rodinného domu na Ulici Slovenského v Košiciach.

"Nakoľko v oblasti hlavy na čele mala žena tržnú ranu, ohliadajúci lekár nevylúčil cudzie zavinenie a nariadil vykonať pitvu. Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia," informoval dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. 

Polícia vyšetrila smrť 47-ročného Miroslava z obce Čakanovce, ktorý v pondelok zahynul v lese v katastri obce Rankovce v okrese Košice-okolie pri ťažbe dreva a prevrátení traktora domácej výroby. Nešťastie sa stalo o pol piatej večer, na miesto dorazili do niekoľkých minút od ohlásenie privolaní záchranári. "Muž utrpel viacnásobné poranenia, ktorým, žiaľ, namieste podľahol," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

"Ohliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie vylúčil, ako príčinu smrti uviedol pritlačenie hrudnej steny s následnou polytraumou a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu," uviedol Szabó. Skutok prešetrujú policajti ako prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu