Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rodina zosnulého Laufera (†84) ZÚRI: Tesne pred pohrebom ZRADA... Všetko to pokazila!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V deň, keď sa Slovensko lúčilo s hudobníkom Dušanom Grúňom (†81), u našich západných susedov smútili za hercom Josefom Lauferom (†84). Aj on mal totiž dnes pohreb. Ten bol supertajný a iba pre pozvaných. Dcéra Ester si nepriala, aby o rozlúčke vedela verejnosť. No napriek tomu to celé prasklo... Zrada od blízkej osoby!

Galéria: Josef Laufer

Josef Laufer poslednýkrát vydýchol v sobotu 20. apríla. Odišiel po štyroch rokoch, ktoré strávil vo vegetatívnom stave v nemocnici. Osudnou sa mu v roku 2020 stala plánovaná operácia srdca, z ktorej sa už nikdy neprebral. Podľa slov jeho dcéry Ester však v posledných chvíľach svojho života nebol napojený na prístrojoch a ani v umelom spánku. 

Mnohí zrejme očakávali, že v prípade takého velikána, akým bol Laufer, bude aj verejná rozlúčka, na ktorú budú môcť prísť aj fanúšikovia. No nestalo sa tak. Dcéra Ester si priala absolútne súkromie, pohreb bol len pre pozvaných. Informáciu o mieste a termíne konania pohrebu nedostal dokonca ani hercov nevlastný syn Karel Greif, ktorého si vyženil vo vzťahu s výtvarníčkou Irenou Greifovou. 

Takto si Josefa Laufera fanúšikovia pamätajú - s cigarou v ruke.
Zobraziť galériu (4)
Takto si Josefa Laufera fanúšikovia pamätajú - s cigarou v ruke.  (Zdroj: Profimedia)

No napriek tomu, že detaily poslednej rozlúčky vedeli len najbližší vyvolení, aj tak sa dostali na verejnosť. Prosbu o udržanie tajomstva ignorovala šansoniérka Dagmar Zázvůrková, ktorá všetky informácie zverejnila na sociálnej sieti Instagram. „Pre tých, čo nevedia a chcú sa s Pepíčkom Lauferom rozlúčiť... Majú poslednú možnosť vo štvrtok o 11:15 Motolská obradná sieň. Ja zapálim sviečku v Bratislave,“ uviedla s tým, že bude v tom čase pracovne na Slovensku.

Pozvanie na pohreb dostali napríklad Ondřej Soukup s manželkou Luciou, Leona Machálková, kolegovia z Divadla Broadway Jan Kopečný a Josef Vágner, režisér Kameňáku Zdeněk Troška či Yvetta Blanarovičová. Česť jeho pamiatke! 

Rodina zosnulého Laufera (†84)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Josef Laufer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu