Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Muž si na starej FOTO všimol strašidelný detail: Pri jeho bratovi číha... Veď sa to usmieva!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Jeden z používateľov Redditu sa podelil o mimoriadne strašidelný záber, na ktorom si po rokoch všimol nezvyčajný detail. Zdá sa, že na fotografií nie je len on a jeho súrodenci. Ľudia priznávajú, že ich záber vydesil.

Nemenovaný používateľ Redditu nedávno publikoval starší záber, na ktorom pózuje spolu so svojimi bratmi. „Tu je fotka mňa a mojich dvoch bratrancov z čias, keď som bol tínedžer. Bohužiaľ nemám originál, ale mám zväčšené verzie, ktoré som poslal môjmu otcovi,“ uviedol v príspevku. Bohužiaľ, celú fotografiu nie je vidieť, je však zrejmé, že na zábere nie sú sami. Tento detail si muž všimol až po rokoch. Zdá sa, že medzi súrodencami je tajomná tvár, ktorá sa usmieva do objektívu.

Niektorí v komentároch priznali, že ich fotografia vydesila. „Nebudem klamať, je to celkom strašidelné,“ uviedol jeden z komentujúcich. Iní navrhli, že by to mohla byť len potlač na mužovom tričku. „Vyzerá to ako vzor na tričku dospelého, ktorý drží deti,“ napísal ďalší komentujúci. Autor príspevku však vysvetlil, že na zábere na sebe žiadne tričko nemá, iba basketbalové šortky, na ktorých nebola nijaká potlač.

Jedna z používateliek Redditu v komentári uviedla, že záhadná tvár pôsobí priateľsky. „Keď som vyrastala, poznala som ducha, ktorý žil s nami. Keď som mala 10 rokov, kráčala som po schodoch v suteréne, keď ma zrazu niečo chytilo za členky a nechcelo ma to pustiť. Zľakla som sa a požiadala ducha, aby prestal. Zrazu sa predo mnou zrútila veľká rúra,“ napísala. Spolu s rodinou verila, že ide o duch ženy, pretože z času za čas v dome počuli ženský šepot.

Viac o téme: DuchSúrodenci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu