Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľné, čo spravil korzet so ženským telom: Takto drasticky jej zmenil postavu!

Aleira dosiahla extrémnu štíhlosť pásu - jej obvod sa zmenšil na 50 cm. Zobraziť galériu (2)
Aleira dosiahla extrémnu štíhlosť pásu - jej obvod sa zmenšil na 50 cm. (Zdroj: profimedia.sk)

Ktorá žena by nechcela krásne prsia a štíhly driek? Po osom páse túžila i Aleira Avendanová, ktorá si však na jeho dosiahnutie zvolila nezvyčajnú, no nebezpečnú taktiku. Dvadsaťtrihodinové nosenie korzetu každý deň zmenilo jej telo na nepoznanie!

Túžba po postavičke v tvare presýpacích hodín dohnala mladú ženu k radikálnemu riešeniu. Zatiaľ čo by iné ženy uprednostnili zdravú stravu a cvičenie, Aleira si vybrala iný spôsob, ako dosiahnuť osí driek. Neznesiteľná bolesť, utrpenie a iné muky zažívala každý deň, no ani to ju neodradilo od dosiahnutiu svojho cieľa. Výsledok? Totálne extrémna štíhlosť pásu - jej obvod sa zmenšil na 50 cm!

Muky kvôli korzetu

Každý deň sa sťahuje korzetom s kovovou konštrukciou, čo jej spôsobuje obrovské bolesti. Aleira však zatína zuby a pre svoju krásu je ochotná zájsť až do extrému! Dvadsaťpäťročná modelka nosí korzet už 6 rokov. Začala, keď ešte bola tínedžerkou.

„Bolo to veľmi nepríjemné, ale po krátkej dobe som si zvykla a stal sa pre mňa nutnosťou. Teraz už mám rada ten tlak pri sťahovaní korzetu, vôbec ma neobťažuje. Je mojou druhou kožou,“ priznala sa mladá modelka.

Svedčí o tom fakt, že si ho nedáva vôbec dole! Jedinou výnimkou je situácia, keď sa chce umyť.


Mladá žena podľahla čaru experimentovania s vlasmi. Svoju korunu krásy si zafarbila viac ako tristokrát. Takto v súčasnosti vyzerajú jej vlasy!


Čo jej ešte dopomohlo k osiemu drieku?

Svoju postavu v tvare presýpacích hodín si chce udržať čo najdlhšie. Aj preto zmenila spôsob stravovania a udržiava sa vo forme. Súčasťou jej jedálnička sú malé porcie jedla, vaječné bielka, ananás, veľa ovocia a zeleniny a k tomu pravidelné cvičenie.

Každodenné nosenie korzetu zmenilo jej telo na nepoznanie! (Foto: Profimedia.sk)
Zobraziť galériu (2)
Každodenné nosenie korzetu zmenilo jej telo na nepoznanie! (Foto: Profimedia.sk)  (Zdroj: profimedia.sk)

To však nie je všetko! Za svoju figúru, pripomínajúcu kreslenú postavičku, vďačí nielen korzetu, zdravému stravovaniu a cvičeniu. Dopomohla si i plastickou chirurgiou. Sama sa otvorene priznala, že si dala zväčšiť prsia, má implantáty v zadku, liposukciu a nechala si dokonca aj upraviť nos.

Jej život sa točí len okolo starostlivosti o postavu, čo si všíma i okolie. Poznámky ľudí, ktorí sa pohybujú v jej blízkosti, jej síce nerobia dobre, no ako sama tvrdí, korzet ju robí šťastnou. Nad rečami, že má príliš veľa plastík, nemá rebrá, či je transsexuál, len mávne rukou a žije si svoj život. Jej ambíciou je stať sa známou vďaka tvaru svojho tela, čo sa jej už pomaly plní.

V ohrození!

Rozmer snov v páse ju síce robí šťastnou, no kedykoľvek môže skolabovať! Aleirina lekárka sa čuduje, že sa modelke doteraz nič nestalo pri spôsobe života, akému holduje. Vďaka každodennému sťahovaniu korzetu, ktorý nosí 23 hodín, je vystavená viacerým zdravotným komplikáciám. Preto by s tým mala okamžite skončiť!

Pri pohľade na modelku v korzete má človek pocit, že sa v ňom prelomí! Korzet jej môže ľahko poškodiť chrbticu i vnútorné orgány, spôsobené ich zmenou polohy. Hrozia taktiež problémy s dýchaním a bránicou. Akýkoľvek pohyb s nasadeným  korzetom môže obmedziť prácu pľúc a čriev, čo vyúsťuje až k modrinám a bolestiam. Dr. Dickinson upozorňuje aj na zmenu dýchania u žien obmedzovaním spodnej časti pľúc a problémy s maternicou.

Aleira vie o možných zdravotných rizikách, napriek tomu je odhodlaná nepribrať v páse ani o milimeter. Kovovú konštrukciu bude naďalej nosiť celé dni!

Čítajte tiež: Peklo v rozkroku a život v troskách: Toto je žena, ktorá 6 hodín denne sledovala porno!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9