Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najkurióznejšie úrazy, ktoré vás šokujú i pobavia: Aj toto sa môže stať!

Niektoré úrazy, ktoré neskončili tragicky, vás na Silvestra rozosmejú!
Niektoré úrazy, ktoré neskončili tragicky, vás na Silvestra rozosmejú! (Zdroj: thinkstock.com)

Úrazy či nehody sa dejú každý deň. Aj keď to nie je nič príjemné a jeden pád nám môže skomplikovať život aj na niekoľko dní, v niektorých prípadoch vyčaria úsmev na tvári. Nasledujúce kuriózne nehody berte ich s humorom aspoň na Silvestra!

Politika zranila ženu

Politika má svoju odvrátenú stránku! Vie o tom jedna žena, ktorá sa nešťastnou náhodou pošmykla na predvolebnom letáku a zlomila si členkovú kosť. Nie je isté, ktorá politická strana môže za tento úsmevný úraz, no žena už pravdepodobne tak skoro voliť nepôjde..

Popáleniny kvôli adventným vencom

Aj počas sviatkov sa vaša domácnosť môže zmeniť na miesto plné nástrah! Svoje by tom vedela rozprávať jedna rodina, ktorá sledovala večerný televízny program. Zrazu však od dohárajúcej sviečky začal horieť aj adventný veniec. Otec rodiny nezaháľal, schytil veniec a utekal ho odniesť na balkón. Zrejme z toho dôvodu, že bol rozospatý, sa mu však rozpustený vosk rozlial po ruke! Vianočné sviatky sa tak skončili s popáleninami, kvôli ktorým musel navštíviť nemocnicu.

Podobný prípad sa stal tiež na pracovnom obede. Klientom začal horieť adventný veniec. Žena chcela horiaci veniec preniesť do umývadla, aby zabránila požiaru. Bohužiaľ, veniec jej spadol a zapálil oblečenie. Utrpela popáleniny oboch stehien, kvôli ktorým Silvester strávila v nemocnici.

Klokan zodpovedný za zlomené rebro

V Austrálii sa stal kuriózny prípad, na ktorí nikdy nezabudnú pracovníci poisťovne. Jedného dňa im zavolal jeden pán, ktorý im oznámil, že naháňal na motorke na poli klokana a zlomil si pritom rebro. Vyzeralo to ako nejaký žart, no po preverení sa tak skutočne stalo. Navyše, pán bol poistený a mal nárok na kompenzáciu.

Zásyp so sírou Alpa Sulfothion mierni svrbenie, podporuje odlučovanie chorobne zmenenej pokožky a podnecuje vytváranie novej vrstvy!

Namiesto vyznania lásky zlomená ruka

Jeden študent chcel vyznať lásku spolužiačke. Kúpil jej kyticu ruží a čakal na ňu na ulici. Akonáhle ju zbadal, rozbehol sa k nej, čo však nemal robiť! V tej rýchlosti si totiž nevšimol, že časť chodníka je žľadovatená. Šmykol sa, pri páde zničil kyticu a zlomil si ruku. Čerešničkou na torte bol roztrhnutý rukáv na páperovej bunde. Študent tak musela študentke vyznať lásku v sanitke cestou do nemocnice.

Podpálený vianočný stromček

Rodina si chcela vyzdobiť nielen vianočný stromček, ale aj celý dom. Bohužiaľ, vyskratované elektrické svetlá podpálili vianočný stromček. Menšia časť výzdobu bola fuč a obaly darčekov sa zničili. Keby nebolo otca, ktorý pohotovo uhasil požiar, škody by boli väčšie!

Zranené kvôli eskalátoru

V lete tohto roku sa stal kuriózny incident v pražskom metre, kde utrpeli zranenia tri ženy. Stalo sa tak po tom, ako sa jeden z troch eskalátorov najprv zastavil a následne sa rozbehol opačným smerom. Prudké zastavenie 11-metrových pohyblivých schodov smerujúcich dole spôsobil pád cestujúcich a ich následné zavalenie. S pomliaždeninami rôznych častí tela boli ženy hospitalizované v nemocnici.

Keď umývačka riadu zabíja

Posledná nehoda je zrejme najkurióznejšou! Samotná situácia, ako došlo k tejto nehode, vás zrejme pobaví, no pri jej konci už tuhne úsmev na tvári, keďže skončila tragicky. Žena dávala do poriadku kuchyňu, pričom špinavé taniere, príbory a nože vkladala do umývačky. Avšak zrazu sa pošmykla a spadla práve na nože, ktoré boli poukladané v otvorenej umývačke vo zvislej polohe. Bola prevezená do nemocnice, kde však svojim zraneniam podľahla.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9