Tajný trik, ako neskončiť na operačnom stole kvôli žlčníkovým kameňom: Tento nápoj vás zachráni!

Vyrobte si nápoj, vďaka ktorému nepôjdete pod nôž kvôli žlčníkovým kameňom.
Zdroj: thinkstock.com
2014-12-18 12:15:00

Správajú sa ako nástražné míny! Ráno vám nemusí nič byť a večer sa môžete zvíjať od bolesti! Keď máte žlčníkové kamene, vtedy vám neostáva nič iné, len navštíviť lekára, ktorý vám stanoví termín operácie. Dá sa však vyhnúť tomu, že by ste museli pod nôž?

Nemusíte o nich vedieť

Žlčníku dávame zabrať hlavne v období, kedy jedávame ťažké jedlá. Šance na výrobu vlastných kamienkov sú, pri životospráve väčšiny ľudí v súčasnosti,  veľmi vysoké. Môže ich spustiť konzumácia stravy s vysokým obsahom cholesterolu, prudké zmeny v hmotnosti, obezita či poruchy metabolizmu tukov. So žlčníkovým kameňom môžete žiť i dlhé roky bez toho, aby ste o tom vedeli. Jedného dňa však prejde žlčovodmi a zablokuje odliv žlče zo žlčníka. Vtedy nastáva problém a neznesiteľné bolesti.

Rozpustí žlčníkové kamene?

Žlčníkové kamene sú často dôvodom, prečo pacient skončí na operačnom stole. Podľa webovej stránky Healthyfoodstar.com existuje recept na nápoj, ktorý vás dokáže zbaviť nepríjemností spôsobených žlčníkovým kameňom. Údajne ich dokáže rozpustiť!

Na prípravu nápoja potrebujete:

  • ½ l čistej vody.
  • 1 grep.
  • 1 uhorku.
  • 2 veľké mrkvy.
  • 2 kúsky zázvoru.
  • 5 mätové lístky.

Mrkvy, uhorku a grep očistite a nakrájajte na malé kúsky. Dajte do mixéra spolu s vodou a zázvorom a rozmixujte. Potom pridajte mätové lístky a opäť rozmixujte. Aby vás tento nápoj zbavil zdravotného problému, pite ho dvakrát denne – nalačno skoro ráno a potom pred obedom.

No-Spa sa používa pri kŕčoch hladkého svalstva v súvislosti s chorobami žlčníka a žlčových ciest a tiež pri kŕčoch hladkého svalstva obličiek a močových ciest!

Účinky skryté v nápoji

Mrkva – Stimuluje tráviaci systém. Táto zelenina obsahuje aj betakarotén, vlákninu a antioxidanty.

Grep – Patrí medzi najobľúbenejšie ovocie, ktoré prečisťuje telo! Je bohatým zdrojom vitamínu C, ktorý pomáha metabolizovať tuk na energiu.

Uhorka- Vďaka vláknine vám rýchlo dodá pocit nasýtenia. Je tiež prírodným diuretikom, vďaka močopudným účinkom zmierňuje nafukovanie a pomáha telu očistiť sa od toxínov.  

Mäta – Riadi a stimuluje proces trávenia a upokojuje žalúdok.

Prevencia je najlepšia

Žlčníkové kamene sa zvyčajne odstraňujú chirurgicky, pričom si lekári väčšinou zvolia laparoskopický zákrok. Podľa odborníkov si pacienti musia dávať pozor na životosprávu aj po tom, čo sú im kamene z tela odstránené. Kedykoľvek sa im totiž môžu vytvoriť ďalšie!  Považujte konzumáciu tohto zázračného nápoja skôr za prevenciu, ktorá je v prípade žlčníkových kameňov najúčinnejšia. Ak budete chcieť zahájiť akúkoľvek doplnkovú liečbu či preventívne opatrenie, vždy je najlepšie spoľahnúť sa na rady svojho lekára. Jedine on vie, čo vám pomôže.

2014-12-18 12:15:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: healthyfoodstar.com

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Špuntík

Diskusia