Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Účinná diéta snov: Pivo a klobásky skutočne zaberajú

Vďaka klobáskam schudol muž z Arizony niekoľko kíl. Zobraziť galériu (2)
Vďaka klobáskam schudol muž z Arizony niekoľko kíl. (Zdroj: sxc.hu )

Čo poviete na to, keby ste mohli každý deň jesť svoje obľúbené jedlo a pritom by ste chudli? Pomyslíte si, že je to šialená predstava hlavne vtedy, ak je vašim obľúbeným jedlom napr. klobáska. Verte tomu alebo nie, je to možné! Muž z Arizony Evo Terra je živým dôkazom. Svojou kurióznou diétou sa pochválil médiám. Experti nemohli veriť vlastným ušiam!

 


Schudol 6 kíl

Evo Terra oslavuje svoj vlastný Oktoberfest už tri roky. Každý deň si dopraje to, čo mu najviac chutí. Klobásky a pivo sú jeho pochúťky, bez ktorých si nevie predstaviť deň. Človek by si myslel, že priberie, no opak je pravdou. Vďaka svojej láske k zabíjačkovým špecialitám a ležiakom schudol už 6 kíl. Navyše, jeho zdravotný stav je ešte lepší ako predtým. Cholesterol sa mu znížil až o tretinu.

Podľa doktora je zdravý

Na Eva pravidelne dozerá doktor, ktoré sleduje jeho zdravotný stav.

„Evo je u nás monitorovaný, aby sme mali istotu, že jeho pečeň a iné orgány fungujú správne. Krvný obraz, cholesterol, činnosť srdca, všetko je v najlepšom poriadku. Máme to pod kontrolou a ak by sa niečo dialo, túto diétu mu okamžite stopneme,“ vysvetlil doktor, ktorý Eva sleduje.

Ťažko uveriť tomu, že mladý muž z Arizony schudol vďaka pivu. (Foto: Sxc.hu)
Zobraziť galériu (2)
Ťažko uveriť tomu, že mladý muž z Arizony schudol vďaka pivu. (Foto: Sxc.hu)  (Zdroj: sxc.hu )

Aké je tajomstvo úspechu?

Mladý muž z Arizony priberie kvôli pivu a klobáskam až 15-tisíc kalórií za týždeň, čo je viac ako 2 100 kalórií za deň. Ako je potom možné, že chudne? Ako sám prezradil, tajomstvo spočíva v rôznorodosti značiek piva i druhov klobások. Škoda, že podrobnosti o tom viac nepovedal. Možno by sa medzi vami našli takí, ktorí by si túto diétu vyskúšali na vlastnej koži.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9