Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zázračné cvičenie, ktoré vás omladí a uzdraví: Stačí len 10 minút!

Cvičenie má blahodarný účinok na zdravie i krásu. Zobraziť galériu (2)
Cvičenie má blahodarný účinok na zdravie i krásu. (Zdroj: thinkstock.com)

Päť Tibeťanov sú cvičenia, ktoré stimulujú základné energetické centrá v tele. Zvyšujú vnútornú energiu a tým aj celkovú vitalitu organizmu, omladzujú, zastavujú starnutie a prispievajú k uzdravovaniu.

Tí, ktorí s jogou iba začínajú, spoznajú oslobodzujúci účinok týchto cvikov na vrodenú energetickú silu ľudského tela a mysle. Pravidelné cvičenie zmierňuje napätie a stres, zlepšuje dýchanie a trávenie. Blahodarne pôsobí na kardiovaskulárnu sústavu, vedie k hlbokému uvoľneniu a pohode. Toto cvičenie je nielen účinným prostriedkom na oživenie zmyslov, ale aj na aktivizáciu a využitie životnej energie pri sebapremene.

Dokážu výrazne zvýšiť nielen fyzickú silu a pružnosť, ale aj duševnú bystrosť.

Už po prvom týždni cvičenia s knihou Päť Tibeťanov možno pocítiť prílev vnútornej životnej energie, stráca sa únava počas dňa, znižuje sa „hlad“ po kofeíne a zvyšuje sa výkonnosť. Nejde pritom len o marketingový trik. Cvičenia vyvinuli pravdepodobne budhistickí mnísi z tibetského kláštora Šangri-La a korene majú v joge. Vyskúšali ich už milióny ľudí na celom svete. Odporúčajú sa cvičiť ráno alebo tesne pred spaním. Vždy by sa mala odcvičiť celá zostava, pretože každý cvik nesie určitý duchovný obsah a pomáha človeku pracovať s jeho energiou.

Stačí 10 minút denne!

 „Je neuveriteľné, ako môže byť toto jednoduché cvičenie nesmiernou potenciálnou hodnotou pre každého, kto je ochotný venovať mu desať minút denne,“ vysvetľuje Chris, autor knihy.

Sú zaevidované prípady ľudí, ktorým sa vo vysokom veku zlepšil zrak, tak, že odložili okuliare, stmavli im prešedivené vlasy, stratili sa im starecké škvrny na koži, vyliečili sa z ekzémov a mnohých ďalších chorôb.

V čom tkvie tajomstvo piatich Tibeťanov?

V tele každého človeka sú energetické centrá, tzv. čakry, ktoré sa podobajú na rotujúci vír energie. Ak je v týchto centrách dosť energie a centrá navzájom harmonicky spolupracujú, človek je zdravý. Čo ale v prípade, ak je v niektorej čakre málo energie (energetický vír rotuje pomaly) alebo naopak priveľa energie (energetický vír rotuje príliš rýchlo)? V oboch prípadoch sa telo dostane do nevyváženého stavu a ochorie (staroba, nervozita, úzkosť...).

Knihu Päť Tibeťanov preložili do takmer tridsiatky jazykov a desaťročia bola svetovým bestsellerom. Teraz vychádza v novom vydaní, keďže tie predchádzajúce sa vypredali a záujem ľudí sa neznižoval, ale naopak, stúpal.

Päť Tibeťanov sú cvičenia,
 (Zdroj: PR článok)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






Jej autor, Christopher Kilham, je pedagógom, cestovateľom, výskumníkom a autorom 14-tich kníh. Venuje sa alternatívnej medicíne, v televízii je celebritou, zaujal aj mnohými fejtónmi. New York Times napísali, že Kilham je „polovica Davida Attenborougha (svetoznámy moderátor a prírodovedec) a polovica Indiana Jonesa.“ Obdivne sa o ňom vyjadril napríklad aj Richard Branson, či ďalšie známe osobnosti.

Kilham sa venuje liečivým rastlinám, kultivačným metódam i obchodu s domorodými národmi. Tiež skúma stav púští, voľne žijúce zvieratá, umenie pôvodných obyvateľov, zaujíma sa aj o práva žien a detí. Medicínske výskumy zorganizoval vo vyše dvadsiatich krajinách sveta, o jeho práci s afrodiziakami informovali CNN, Good Morning America či Washington Post.

Knihu Päť Tibeťanov nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný v 101 mestách po celej SR >>

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9