Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neuveriteľné, čo dokáže alkohol: Pozrite sa, ako zničil mladú ženu

Alkohol spôsobuje množstvo zdravotných problémov. Zobraziť galériu (2)
Alkohol spôsobuje množstvo zdravotných problémov. (Zdroj: photl.com)

Dôkaz, že holdovať alkoholu sa nevypláca! Britka Beverly Pickorer má ešte veľa rokov pred sebou, napriek tomu je pripútaná na lôžko a umiera. Pozrite sa, čo dokázal alkohol spraviť z 35-ročnej ženy.

Desiatky pív a fľaša pálenky

Britka si nevedela predstaviť jediný deň bez alkoholu. Dopoludní si dopriala 24 plechoviek piva a fľašu pálenky, popoludní išla zase do krčmy a vypila ďalších 16 ležiakov. Alkohol bol jej životným štýlom, pila ho ako vodu.

Alkoholu prvýkrát podľahla, keď mala 20 rokov. Prešla si vtedy viacerými problematickými vzťahmi. Jedného dňa prišiel jej manžel Anthony. Ten ju miloval takú, aká je. Aj s fľaškou v ruke.

„Keď som ju stretol, alkohol som bral ako jej súčasť. Na jej popíjanie som si zvykol. Keď vstala, hneď mala plechovku v ruke. Pre ňu to bolo, ako keby mala šálku s čajom,“ povedal Anthony.

Čo z nej spravil alkohol?

Dlhé roky takto fungovala, až jej telo jedného dňa povedalo stop!

V súčasnosti je Beverley pripútaná na lôžko, trpí epileptickými záchvatmi, má opuchnuté brucho, zhnité zuby, cirhózu pečene a žltačku. Jej krehké telo zničili roky užívania alkoholu. Nemôže hovoriť, ani jesť bez pomoci.

Mladá žena pomaly umiera, no napriek tomu, že si to spôsobila sama, jej muž Anthony Howard na ňu nezanevrel. Trávi s ňou každú minútu v Haythorne Place v Sheffielde, kde má zabezpečenú dennú starostlivosť. V opatrovateľskom dome je najmladším pacientom.

Beverley prišla o svoje krásne deti, ktoré majú od 6 do 15 rokov. Nemôže sa o ne postarať, preto boli zverené do paliatívnej starostlivosti, čo je starostlivosť o rodiny ľudí, ktorí sú smrteľne chorí. Beverley tak pripravila svoje deti o to najcennejšie – o milovanú matku.

Alkohol spravil z 35-ročnej ženy doslova umierajúcu trosku. (Foto: Profimedia.sk)
Zobraziť galériu (2)
Alkohol spravil z 35-ročnej ženy doslova umierajúcu trosku. (Foto: Profimedia.sk)  (Zdroj: profimedia.sk)

Mohol jej pomôcť

Ak človek prepadne alkoholu, začnú sa u neho po čase prejavovať nielen zdravotné problémy, ale i problémy v zamestnaní či spoločenské problémy. Ak ho niekto alebo niečo nezastaví v jeho sebazničujúcej ceste, ocitne sa sám na dne. Škoda, že sa Anthony nepokúšal zabrániť tomu, aby Beverley už nevzala do rúk pohár alkoholu. Možno, keby ju skôr zastavil, nemusela by skončiť so zdravotnými problémami v opatrovateľskom dome.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9