Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Viete, čo je vrcholná snobáreň? Fajčenie cigariet z pravého zlata

Ak niekto fajčí cigaretu z pravého zlata, považuje sa za osobnosť. Zobraziť galériu (2)
Ak niekto fajčí cigaretu z pravého zlata, považuje sa za osobnosť. (Zdroj: Sneakhype.com)

Cigarety sa stále zdražujú, čo však máloktorého fajčiara presvedčí o tom, aby si ich nekupoval. Každý by si pomyslel, že keď im už nezáleží na zdraví, odradiť by ich mohla aspoň cena. Ba práve naopak! Mnohí si dokonca potrpia na fajčenie kvalitných cigariet, ktorých cena sa šplhá až k závratným výškam. Trendom sú cigarety vyrobené z pravého zlata! Ten, kto ich má, sa považuje za osobnosť s vysokým spoločenským postavením. Jednoducho povedané – ide o snobský prístup!

Tisícky eur za krabičku

Nielenže sú cigarety zdraviu škodlivé, ale považujú sa najnovšie za veľmi drahý koníček. Týka sa to tých, ktorí si potrpia na fajčenie cigariet z pravého zlata. Tento zlozvyk ich neodradí aj napriek tomu, koľko za ne vysolia peňazí. Fajnšmekrov a nefalšovaných snobov nezastavia tisícky eur za krabičku, kde sa nachádza 12 cigariet z 24karátového zlata.

Tieto cigarety prevádzkuje Dave D., ktorý nechcel prezradiť svoje celé meno. Má kancelárie v Charlestone, Južnej Karolíne a v Las Vegas. Aj keď sa priznal, že tento výrobok nie je na každodenné použitie kvôli jeho vysokej cene, zákazníkov to aj tak neodradí. Neustále sa k nemu vracajú po nové krabičky zlatých cigariet.

Trend medzi hiphopermi

Obľube sa teší hlavne medzi americkými hiphopermi, ktorí sa prechádzajú po uliciach so zlatou cigaretou v ruke. Považujú ju za doplnok k svojmu imidžu. Však prečo by mali nosiť zlato, keď ho môžu i fajčiť?

Zlaté cigarety sú obľúbené hlavne medzi spevákmi - hiphopermi. (Foto: Incrediblethings.com)
Zobraziť galériu (2)
Zlaté cigarety sú obľúbené hlavne medzi spevákmi - hiphopermi. (Foto: Incrediblethings.com)  (Zdroj: Incrediblethings.com)

Prirovnáva sa k marihuane

Na webovej stránke spoločnosti sa uvádza, že ide v podstate o cigary, ktoré obsahujú legálnu bylinnú zmes. Údajne to však nie je pravda. Pri fajčení človek vdýchne čiastočky zlata, čím mu hrozí potenciálne zdravotné riziko. Dokonca sa prirovnávajú až k ľahšej droge – marihuane.

Nemá zlaté cigarety, nie je osobnosť

Napriek všetkému sú hitom hlavne u spevákov – hiphoperov, medzi ktorými sú vnímané ako symbol spoločenského postavenia. Ak niekto z nich nemá tento drahý špás, nepovažuje sa za osobnosť. Snáď sa tohto divného trendu nechytia i ženy, ktoré vymenia šperky za zlaté cigarety. A to by už nebol pekný pohľad...

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9