Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tento diétny hit vám zmení život: Stačí len pár dní a budete mať mínus päť kíl bez hladovania!

Schudnite konečne vďaka diéte, pri ktorej nebudete hladovať. Zobraziť galériu (2)
Schudnite konečne vďaka diéte, pri ktorej nebudete hladovať. (Zdroj: thinkstock.com)

Nemusíte byť celé dni len na zelenine a ovocí či hodiny denne cvičiť, aby ste získali postavu snov! Známy osobný tréner, vďaka ktorému sa teraz množstvo celebrít pýši dokonalým telom, prezradil trik, ako účinne schudnúť. Žiadne hladovanie nehrozí!

Ľudia sa doslova predbiehajú v tom, koľko kíl zhodili v priebehu niekoľkých týždňov! V zahraničí je diéta s názvom 3-1-2-1 veľmi obľúbená a predstavuje jeden z najväčších chudnúcich hitov. O to viac je populárna vzhľadom na súčasné obdobie pred letom, kedy sa mnohí snažia zhadzovať prebytočné kilá, aby mohli hrdo ukázať svoju postavu v plavkách. Vďaka tejto diéte totiž zhodíte približne tri až päť kíl za tri týždne!


Prečítajte si viac tipov a rád ako schudnúť


Princíp diéty

Podľa celebritného trénera Delvetta Quinceho je táto diéta ľahká, účinná a dokáže metabolizmus ihneď naštartovať. Nemusíte pri tom potiť krv v posilňovni, dokonca môžete jesť, čo máte radi a začne sa proces spaľovania tukov! Samozrejme, všetko s mierou.

Ak vám čísla 3-1-2-1 nič nehovoria, hneď to pochopíte:

  • 3 dni dodržiavate diétny jedalníček - chudé bielkoviny (napr.: kuracie mäso), zeleninu (treba uprednostniť hlavne tú zelenej farby), sacharidy (napr. naturálnu ryžu). Mali by ste prijať 6 300 kilojoulov denne.
  • 1 deň po kvalitnej diétnej strave si už môžete dať niečo, čo máte radi. Pokojne aj nejakú sladkosť. Pozor však, aby váš denný príjem neprekročil 7 150 kilojoulov.
  • Ďalšie 2 dni jedzte opäť diétne potraviny, pričom by ste mali prijať opäť 6 300 kilojoulov denne.
  • 1 deň, resp. siedmy deň, si opäť môžete pochutnať na niečom dobrom. Potraviny, skonzumované počas dňa, by nemali mať vyše 7 150 kilojoulov.  

S týmto vegetariáni nepočítali ani v najhoršom sne: Tieto potraviny by nemali jesť!


Ako to funguje?

Metabolizmus sa vám po takomto spôsobe stravovanie ihneď zrýchli, keďže budete svoje telo neustále prekvapovať potravinami s nízkym a vyšším počtom kalórií. Výsledkom je mínus 3-5 kíl dole v priebehu troch týždňoch! Tréner dokonca sľubuje nielen štíhlejšie telo, ale i vytvarovanie svalov. Tukové vankúšiky budú fuč a viac vyniknú mierne zväčšené svaly! Dôležité však je, aby ste počas dní, kedy jete diétnu stravu, príliš nehladovali, zaradili do jedálnička kvalitné potraviny a dbali na pitný režim (2-3 litre denne). Môžete doň pridať aj niektoré potravinové doplnky, napr. vitamín C.

Môže sa stať, že zo začiatku hmotnosť nepôjde dole, ako by ste si želali. Nezúfajte! Dodržiavanie pitného režimu a konzumácia množstva zeleniny a ovocia spôsobí, že budete mať v sebe veľa vody. Nebojte sa, váš organizmus onedlho pocíti zmenu a vy ju čoskoro uvidíte!

Čítajte tiež: Žena spávala 6 hodín, čo sa odrazilo na jej pleti: Šokujúci výsledok!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9