Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovská dávka motivácie: Tento muž sa zmenil na modela!

Mike Waudby vážil kedysi až 210 kíl. Zobraziť galériu (3)
Mike Waudby vážil kedysi až 210 kíl. (Zdroj: dailymail.co.uk)

Tridsaťtriročný Brit Mike Waudby bol kedysi obézny, vážil vyše 200 kilogramov. Ženy sa mu za jeho vzhľad posmievali, preto smútok často zapíjal tvrdým alkoholom, ktorý sa podpísal na jeho váhe. Dokonca sa dostal až do takého stavu, že pomýšľal na samovraždu!

V poslednej hodine sa však vzchopil a vzal život do svojich rúk. Vďaka cvičeniu a zdravému životnému štýlu prešiel obrovskou telesnou premenou. Stal sa z neho sebavedomý fešák na nepoznanie. Tento príbeh môže byť pre vás skvelou motiváciou!


Chcete sa aj vy zbaviť prebytočných kilogramov? Prečítajte si tipy a rady ako schudnúť


Môžu za to litre alkoholu

Keď mal Mike 22 rokov, vážil 140 kilogramov. Ručička sa na váhe však stále pohybovala smerom nahor, až o sedem rokov ukazovala neuveriteľných 210 kíl. Za priberanie mohol hlavne tvrdý alkohol, ktorému tak holdoval. Mike nemal problém s prejedaním, čo je častým dôvodom obezity u mnohých ľudí. Litre alkoholu a absencia pohybu mohli za to, ako Mike vyzeral.

"Bývam doma. Obyčajne som mával na raňajky cereálie, na obed sendvič a potom to, čo mi moja mama uvarila na večeru. Váhový prírastok som mal z alkoholu. Každú noc som bol schopný vypiť celú fľašu whisky a asi šesť plechoviek piva,“ povedal Mike.

Mal niekoľko zamestnaní, pracoval v autoumyvárni a v supermarkete ako bezpečnostný pracovník. Kvôli veľkej váhe však neskôr nebol schopní pracovať. Celé dni bol zavretý doma, popíjal whisky a pivo a pozeral televíziu alebo surfoval na internete.

Takto sa postupne zmenil Mike Waudby na nepoznanie. (Foto: Facebook.com)
Zobraziť galériu (3)
Takto sa postupne zmenil Mike Waudby na nepoznanie. (Foto: Facebook.com)  (Zdroj: Facebook.com)

Chcel zomrieť

Mladý Brit bol na tom zle po psychickej stránke. Mal depresie a svoje trápenie chcel ukončiť samovraždou, čo sa mu takmer podarilo.


Kedysi ju odmietali, dnes ju ospevujú: Táto látka zabráni vzniku rakovinotvorných látok!


„Keď som mal 21 rokov, išiel som do baru. Jedna zo žien mi po chvíli povedala, či by som mohol odísť, lebo je jej a kamarátom zo mňa zle,“ povedal smutne Mike.

Izoloval sa od spoločnosti a v tichosti trpel doma. Rozhodol sa skoncovať so životom a tak jedného dňa vypil dve fľaše whisky a niekoľko plechoviek piva, ktoré zapil tabletkami. Pokus o samovraždu prežil, no práve to bol zlomový bod, kedy sa rozhodol konečne niečo so sebou robiť.

Z Mikea Waudbyho sa stal fešák, ktorý by mohol konkurovať niektorým modelom. (Foto: Profimedia.sk)
Zobraziť galériu (3)
Z Mikea Waudbyho sa stal fešák, ktorý by mohol konkurovať niektorým modelom. (Foto: Profimedia.sk)  (Zdroj: dailymail.co.uk)

Ako sa dopracoval k postave modela?

V prvom rade prestal piť. Whisky nahradil len čistou vodou. Potom si objednal domov trenažér, na ktorom cvičil trikrát týždenne. Výsledky na seba nenechali dlho čakať, v priebehu 18 mesiacov schudol až 114 kíl! Dal si odstrániť ovísajúcu kožu a začal chodiť do posilňovne.

V súčasnosti robí Mike osobného trénera a dostal prezývku Mr. Muscles. Pri pohľade na fotky, ako vyzeral predtým a teraz, by človek nepovedal, že je to skutočne on! Cíti sa výborne i po psychickej stránke a navyše už rok a pol tvorí pár s pôvabnou blondínkou Morgan. Stal sa z neho veľký fešák!

Čítajte tiež: Jedinečná technika, ktorá vás zbaví všetkých chorôb? Túto metódu mnohí pripisujú k zázraku!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9