Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nechutný hnus v Číne: Pozrite sa, čo im pobehuje v nemocnici

Nebezpečné potkany sa prechádzali po nemocničnej lekárni v Číne.
Nebezpečné potkany sa prechádzali po nemocničnej lekárni v Číne. (Zdroj: sxc.hu )

Hygiena by mala byť v každej nemocnici samozrejmosťou, pacienti predsa očakávajú čisté prostredie. V jednej z čínskych nemocníc je pracovníkom úplne jedno, v akom stave sú ich priestory. Inak by sa potkany neprechádzali po nemocničnej lekárni a nebehali by po liekoch a na poličkách! Verte tomu alebo nie, tieto hlodavce veselo pobehujú v lekárni, kde by hygiena mala byť prvoradá! Pozrite si dôkaz.

V každej nemocnici by malo byť sterilné prostredie. Šokujú vás však zábery, ktoré vznikli v nemocnici v Chengdu, v metropole čínskej provincie Sichuan. Každému sa pri pohľade na video obráti žalúdok! Po podlahe, poličkách a na liekoch v nemocničnej lekárni sa promenádujú potkany.

Prenášajú choleru či mor

Tieto hrôzostrašné zábery vyvolávajú nielen znechutenie, ale aj strach o život. Predsa len nejde o neškodné hlodavce, ale o potkany, ktoré môžu prenášať rôzne nebezpečné ochorenia ako choleru, týfus, mor alebo bakteriálne choroby z kontaminovanej vody alebo jedla. Zdravie pacientov, ktorí sa liečia v čínskej nemocnici, je ohrozené! Ktovie, či o tom boli oboznámení...

„Preslávili“ ju škandály s potravinami

Čína je zaujímavá, ba priam až nechutná tým, čo všetko jej ľudia konzumujú. Dokonca v južnej Číne nájdete potkany na tanieri, ľudia si ich servírujú buď dusené alebo varené v polievke. Niektorí dokonca veria, že sú tieto hlodavce trikrát viac výživnejšie ako kura. Aby toho nebolo málo, internetom sa doteraz šíri správa, že sa mŕtvolky novorodencov a zárodkov detí stali v Číne doplnkami pre zdravie a krásu. Potratené plody sú vraj vyhľadávanou pochúťkou.

V posledných rokoch sa Číňania „vyznamenali“ aj výrobou potravín. V máji sa stal škandál, keď sa namiesto jahňacieho mäsa predávalo potkanie. Viac ako 900 ľudí bolo vtedy zatknutých, pričom 63 z nich údajne okrem potkanieho, spracovávali aj líščie či mäso norky.

Aby toho nebolo málo, Čína bola v posledných rokoch často kritizovaná za ďalšie škandály v oblasti bezpečnosti potravín. Príkladom je škandál s melamímom, ktorý sa dostal do mliečnych produktov. Niekoľko ľudí vtedy zomrelo.

Pozrite sa na nižšie priložené video, kde sa v nemocničnej lekárni promenádujú potkany!

Ľudia v Číne robia nechutné zverstvá! Na Vyšetrení sa dozviete, čo konzumujú Číňania. Len pre silné povahy!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9