Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zoznam krajín, v ktorých žijú najuspokojenejšie ženy: Kde im muži najviac doprajú?

Medzinárodná štúdia odhalila, kde žijú najšťastnejšie ženy na zemi v závislosti od toho, koľko času im venujú pozorní partneri v spálni.
Medzinárodná štúdia odhalila, kde žijú najšťastnejšie ženy na zemi v závislosti od toho, koľko času im venujú pozorní partneri v spálni. (Zdroj: thinkstock.com)

Ste v posteli spokojné? Obyvateľky niektorých krajín si svoj sexuálny život nemôžu vynachváliť. Niekde sa vášni jednoducho darí, inde tá iskra za dverami spálne ešte nevzplanula. Pozrite si rebríček štátov, v ktorých ženy nemajú núdzu, čo sa týka sexuálneho potešenia, od svojich partnerov.


Medzinárodná štúdia odhalila, kde žijú najšťastnejšie ženy na zemi v závislosti od toho, koľko času im venujú partneri za dverami spálne. Prieskum hodnotil sexuálnu výkonnosť manželov z 20 krajín na základe informácií, získaných od manželiek. Štúdia, ktorú uskutočnila spoločnosť VictoriaMilan - zoznamka pre vydaté ženy a ženatých mužov, ktorí chcú mať mimomanželský vzťah - nahliadla do spální 6117 žien.

Čítajte tiež: Cyklistky robia v lete chybu: Kruté následky obľúbeného športu, sexuálny život na bode mrazu!

Ako to dopadlo?

Prieskum ukázal, že Dánsko je domovom najviac sexuálne uspokojených žien. Ich manželia trávia v priemere 44 minút potešením svojich žien. Američanky si užívajú milostné radovánky 41 minút, kým fínski muži venujú svojim ženám 39 minút na to, aby dosiahli vyvrcholenie. Najhoršie je na tom nežnejšie pohlavie z južnej Afriky, ktorému je dopriate potešenie v spálni len na 15 minút. Podobne sú na tom Belgičania, ktorí tvrdia, že sa svojim partnerkám venujú 21 minút. Íri sú o niečo veľkorysejší a svojím ženám doprajú 31 minút dobrého milovania a posteľných radovánok.

Štát

Čas, ktorí muži venujú uspokojovaním svojich partneriek

Dánsko  44 minút
Spojené štáty americké 41 minút
Fínsko 39 minút
Kanada 37 minút
Švédsko 33 minút
Nórsko 33 minút
Veľká Británia 33 minút
Nemecko 32 minút
Česko 32 minút
Írsko 31 minút
Rakúsko 27 minút
Švajčiarsko 26 minút
Maďarsko 25 minút
Poľsko 24 minút
Španielsko 23 minút
Holandsko 23 minút
Taliansko 23 minút
Francúzsko 23 minút
Belgicko 21 minút
Južná Afrika 15 minút
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9