Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V hrubom čreve máme kilogramy toxického odpadu: Z účinkov tohto receptu budete ohromení!

Citrón a voda vás zbavia školdivých látok nahromadených v hrubom čreve.
Citrón a voda vás zbavia školdivých látok nahromadených v hrubom čreve. (Zdroj: Thinkstcock.com)

Hrubé črevo má vplyv na stav celého tela. Vďaka nemu je náš imunitný systém posilnený. Ak však zle pracuje, bude v sebe zadržiavať odpadové látky dlhšie, ako je pre nás prospešné. Ako sa účinne zbaviť nahromadených toxínov?

Následky chorého čreva

Zadržiavaný odpad v tele spôsobí, že sa vstrebáva do krvného obehu a robí v tele neplechu! Spoznáte to napr. podľa zápchy. Ak máte choré hrubé črevo, čas na presun potravy celou svojou dĺžkou sa spomalí až na 70 hodín, pričom zdravému hrubému črevu to trvá menej ako 24 hodín. Výsledkom je toxické črevo s približne 8 kg odpadu! Prejavom je spomínaná zápcha.

Nepravidelné a bolestivé vyprázdnenie je veľmi nepríjemným problémom, ktorý má na svedomí pomalé presúvanie odpadovej hmoty hrubým črevom. Vtedy býva človek tiež nafúknutý, tráviaci systém nepracuje tak, ako by mal a má bolesti žalúdka. Kvôli tomu je v depresii, ale má i oslabenú imunitu a vyrážky na pokožke. Toto všetko sú príznaky toxického čreva.

Dr. Bernard Jensen upozorňuje, že každý by si mal pravidelne prečisťovať črevá, aby si tým zvýšil kvalitu života. Ťažké nánosy v čreve sa stávajú živnou pôdou pre hnilobné procesy. Ako uvádza vo svojej knihe, cievne kapiláry v čreve začnú potom prepúšťať hnilobné toxíny a jedy cez stenu čreva do krvi. Všetky telesné orgány a tkanivá sú týmito látkami zamorené! Nahromadené nánosy v hrubom čreve môžu mať konzistenciu ako pneumatika nákladného auta - sú tvrdé a čierne!

Recept na očistu

Preto by sme nemali zabúdať na hrubé črevo a dopriať mu poriadnu očistu. Hneď sa to totiž odrazí na našom zdraví, ale aj na vzhľade - zmiznú vyrážky, s ktorými ste sa doteraz trápili. Terapeut Stanley Burroughs odporúča kúru, ktorá trvá 10 až 16 dní.


Ako dlho budete žiť? Jednoduchý test predpovedá krutú pravdu, ako ste na tom fyzicky!


Súčasťou jednej dávky sú:

  • 2 polievkové lyžice citrónovej šťavy (asi 1/2 citróna).
  • 2 polievkové lyžice javorového sirupu (bio kvalita, nie s príchuťou).
  • 1/10 čajovej lyžičky práškového kajenského alebo čili korenia.
  • 3 dcl vody.

Všetky ingrediencie poriadne rozmixujte. Nápoj je potrebné piť 5- až 8-krát denne po dobu minimálne 10 dní. Ak chcete dosiahnuť maximálny účinok, môžete užívať aj esenciálne oleje, ktoré vám pomôžu v detoxikačnom procese. Vyrobte si z nich doplnkový nápoj! Na jeho prípravu potrebujete 2,5 dcl vody, v ktorej rozmiešajte šťavu z 1 citróna, 10 kvapiek citrónového esenciálneho oleja a 10 kvapiek mätového esenciálneho oleja. Tento nápoj vypite 1-krát denne počas 14 dní.

V čom vám to pomôže?

Takto sa účinne zbavíte toxického odpadu. Rozdiel určite pocítite!

Čisté hrubé črevo vám pomôže:

  • Zlepšiť činnosť čriev.
  • Zlepšiť celkový zdravotný stav.
  • Zbaviť sa zápchy či hnačky.
  • Posilniť imunitný systém.
  • Zvýšiť celkovú energiu.
  • Odstrániť problémy s pokožkou, vlasmi a nechtami.
  • Zmierniť cukrovku.

Čítajte tiež: Čo sa stane s vaším telom, ak si dáte sprchu v studenej vode? Toto vám vyrazí dych!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9