Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Stačilo zmeniť jedinú vec a nebezpečná choroba zmizla: Žena sa vyliečila neuveriteľným spôsobom!

Mrkvová šťava je plná vitamínov a minerálov, bojuje proti ochoreniam.
Mrkvová šťava je plná vitamínov a minerálov, bojuje proti ochoreniam. (Zdroj: thinkstock.com)

Ubehli tri mesiace, od kedy sa Ann Cameronová dozvedela z úst lekára diagnózu, ktorú by nikto nechcel počuť. Rakovina hrubého čreva! Po lekárskom vyšetrení jej však prekvapení lekári oznámili, že v jej tele už nie sú žiadne nádory. Ako je to možné?

Odmietla chemoterapiu

Pred dvoma rokmi išla mladá žena na rutinnú lekársku prehliadku, ktorá jej zmenila celý život. Dozvedela sa, že trpí nebezpečnou chorobou, ktorá sa môže skončiť fatálne. Diagnostikovali jej rakovinu hrubého čreva. Aby toho nebolo málo, po chirurgickom zásahu sa jej zdravotný stav zhoršil. Rakovina sa rozšírila do pľúc, teda do štádia 4.

Lekári jej nedávali veľkú šancu na život. Poslali ju na chemoterapiu, vďaka ktorej by si predĺžila život o niekoľko mesiacov. Ann však na vlastné riziko túto liečbu odmietla! Hľadala radšej iné alternatívne metódy, ktoré by jej pomohli zbaviť sa zákernej choroby. Nakoniec sa dala „na kúru“, počas ktorej pila šťavu z mrkvy. Zistila, že niektorým ľuďom pomohla, dokonca sa vďaka nej vyliečili z rakoviny! Odštartovala liečbu mrkvovou šťavou, pričom denne vypila šťavu z viac ako 2 kíl mrkvy. Nič iné vo svojom živote nezmenila, ani svoj jedálniček.

„Nezmenila som stravu, ďalej som jedla mäso i zmrzlinu, takže pitie mrkvovej šťavy bolo jedinou zmenou v mojej životospráve,“ povedala mladá kanadská autorka kníh pre deti.

To, čo nasledovalo potom, šokovalo nielen samotnú Ann, ale aj lekárov!

Čo sa potom stalo?

Za dva týždne nedošlo k žiadnemu zlepšeniu. Mladá žena sa však nevzdala a pokračovala ďalej vo svojej liečbe. Po 8 týždňoch už nádory prestali rásť a lymfatické uzliny zmenšili objem! Za ďalšie 3 mesiace lekárska prehliadka zistila, že sa nádory zmenšujú, nevytvorili sa žiadne nové a uzliny zmenili svoj objem. Za ďalšie tri mesiace lekári skonštatovali, že nikde v tele nie sú žiadne nádory a lymfatické uzliny sú normálne. Prešlo osem mesiacov a po rakovine nie sú ani stopy!

"Domnievam sa, že každý novo diagnostikovaný človek, ešte všeobecne v dobrom zdravotnom stave, môže bez nebezpečenstva odložiť chemoterapiu o 8 týždňov, aby zistil, či v jeho prípade 2 kg mrkve denne vo forme šťavy zastaví rast rakoviny. Ak mrkva funguje, človek môže odkladať chemoterapiu, kým mrkva zastavuje rast, v nádeji, že ju celkove eliminuje. V mojom prípade sa tak stalo, ako dokazuje vyšetrenie CT (2013)," povedala Ann Cameronová.

Lekári jej neverili

O svojej úspešnej liečbe porozprávala mnohým médiám a dokonca o nej napísala aj knihu. Štandardnou liečbou rakoviny, ktorú odporúčajú lekári, je bezpochyby chemoterapia. Napriek tomu, že má i vedľajšie účinky, stále sa považuje za účinný spôsob, ako sa zbaviť ochorenia. Vedela o tom aj Ann Cameronová, ktorá ju však nemienila podstúpiť za cenu nepríjemných zdravotných problémov. Lekárom o svojej liečbe nepovedala, lebo vedela, že ju hneď odsúdia na smrť... Dozvedeli sa o tom až po poslednom vyšetrení CT, no aj tak jej neverili.

Bojuje proti ochoreniam!

Odborník na výživu jednoznačne odporúča konzumáciu mrkvy pre jej zdraviu prospešné účinky na ľudský organizmus. Je vynikajúca v boji proti ochoreniam, no v období prevencie. Čo sa týka liečby, v tom by mal byť človek opatrnejší.

„Mrkvová šťava vytvorená z kvalitnej mrkvy, ktorá obsahuje vysoké množstvo betakaroténu a vlákniny, je vynikajúcou kombináciou v boji proti rôznym zákerným ochoreniam, najmä v období prevencie alebo v počiatočných komplikáciách. Či dokáže vyliečiť rakovinu, do toho by som sa nepúšťal, vyliečenie musí byť komplexná starostlivosť o celý organizmus,“ povedal nutričný špecialista Ing. Libor Javro.

Mrkvovú šťavu by ste mali popíjať, ak chcete ostať zdraví a vitálni.

Mrkvovú šťavu veľmi rád odporúčam svojim klientom, pretože má vlastnosti, ktoré vedia nabudiť organizmus k rýchlejšiemu pracovaniu, vitalite a energii. Okrem toho obsahuje veľké spektrum vitamínov a minerálov, ktoré chránia náš organizmus pred škodlivinami,“ vyzdvihol zdravotné výhody mrkvovej šťavy expert na výživu.

Prináša novú nádej

Počas liečby rakoviny by mal každý pacient postupovať podľa nasmerovaní ošetrujúcich lekárov! Rakovina je totiž veľmi závažné ochorenie, takže alternatívne terapie sa nedajú odporučiť pri jej liečbe ako prioritné alternatívne metódy. V každom prípade je správne počúvať rady lekárov, ktorí by zase nemali úplne odvrhnúť pomocné postupy pre onkologických pacientov. Keď zlyhali klasické postupy, doplňujúce metódy dávajú pacientom určitú nádej na vyliečenie a nové svetlo v ich živote...

Zinok je dôležitou minerálnou látkou pre ľudský organizmus. Prispieva k udržaniu zdravých kostí, vlasov, nechtov a zdravej pokožky. Podporuje imunitný systém a tiež chráni bunky pred oxidačným stresom.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9