Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pravda o najtajuplnejšej časti ženského tela: Definitívny záver lekárov o bode G!

Podľa lekárov bod G vraj neexistuje.
Podľa lekárov bod G vraj neexistuje. (Zdroj: thinkstock.com)

Svätý grál ženského orgazmu, známy ako bod G podľa talianskych lekárov neexistuje! Aj keď s istotou sa o jeho existencii nedalo nikdy hovoriť, teraz je to vraj definitívne. Gynekológovia a urológovia vyšli s pravdou von!

Vedci pod vedením profesora endokrinológie a sexuológie Emmanuele A. Janini na univerzite Tor Vergata v Ríme tvrdia, že myšlienka jedného bodu, prvýkrát prednesená verejnosti v roku 1950, je príliš zjednodušená. Bod G bol pomenovaný po nemeckom gynekológovi Ernstovi Grafenbergrovi, ktorý povedal, že existuje bod vzrušenia. Neskôr v roku 1976 sa zistilo, že klitoris je z veľkej časti zodpovedný za orgazmy u väčšiny žien.

Je zložitejšie a väčšie ako bod G

Výskum talianskych lekárov, zverejnený v časopise Nature Reviews Urolog zistil, že v pošve sa nenachádza žiaden taký bod. Nie je však všetko stratené! Miesto, ktoré vytvára zvýšenú sexuálnu rozkoš je zložitejšie a väčšie ako jeden bod. Údajne zahŕňa klitoris, vagínu a močovú trubicu, ktoré lekári opísali ako "veľmi dynamické a citlivé štruktúry".

Profesor Jannini spolu s ostatnými odborníkmi použil pri výskume moderné zobrazovacie techniky a ultrazvuk, ktorým sledoval, čo sa deje v rôznych oblastiach reprodukčného systému počas sexuálnej aktivity. Práve vtedy prišiel na to, že predná stena vagíny, klitoris a močová trubica sú prepojené a spôsobujú veľké vzrušenie až orgazmus. Túto oblasť medzi klitorisom, močovou trubicou a vagínou pomenoval profesor ako klitouretovaginálny komplex. Predchádzajúci výskum profesora Jannini dokonca prišiel na to, že tkanivo medzi močovou trubicou a pošvou je najhrubšie u žien, ktoré uviedli, že majú G-bod.

Množstvo žien bolo doteraz presvedčených, že bod G existuje, aj keď ho sami sebe nenašli. Nemusia však zúfať, vzrušiť ich predsa môže aj množstvo iných horúcich dotykov.

Správanie ľudí v sexuálnom živote je šokujúce! Prečítajte si na Vyšetrení o zaujímavej štatistike v oblasti sexu.

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9