Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Preč s celulitídou: Najúčinnejšie sexuálne polohy, ktoré vás zbavia jamiek na stehnách!

Sex je nielen zdravý, ale i zoštíhľuje.
Sex je nielen zdravý, ale i zoštíhľuje. (Zdroj: profimedia.sk)

Blíži sa leto a vás znepokojuje pohľad do zrkadla? Ak sa chcete ukázať v plavkách v celej svojej kráse, je načase začať niečo robiť s nepeknou celulitídou! Našťastie nemusíte hneď bežať do posilňovne. Hurá do postele!

Oddávajte sa milostným radovánkam! Nielenže má sex množstvo zdravotných výhod na náš organizmus, ale i zoštíhľuje. Vďaka jednej polohe môžete behom polhodiny spáliť až 760-800 kalórií, čo zodpovedá hodine aktívneho behu! Ak k tomu pridáte vášnivú predohru, chudnúť budete rýchlejšie. Aby toho nebolo málo, sex zrýchľuje lymfatický systém, vďaka nemu sa posilňujú väzivové tkanivá. Ak chcete dať na frak pomarančovej koži na zadku a stehnách, zaraďte pravidelný sex do svojho zdravého životného štýlu.

Pozrite sa na najúčinnejšie polohy, pri ktorých zažijete nielen slastný pocit, ale skvelo si zacvičíte, posilníte problémové partie a zbavíte sa celulitídy:

Poloha delfína

Ako uvádza portál Doma.cz, ide síce o fyzicky náročnú polohu, no pomôže vám vytvarovať dokonalý zadok, brucho i stehná. Tak smelo do toho! Ľahnite si na chrbát, ruky máte pod sebou a opierate sa o podložku. Muž si následne kľakne medzi vaše nohy, vy ho objímete stehnami a zdvihnete panvu a chrbát tak, že sa budete postele dotýkať len lopatkami. Vyvrcholenie máte zaručené a to už ani nehovoríme o skvelom cvičení!

Na koníčka

Známa a medzi ženami obľúbená poloha, ktorá dá zabrať pomarančovej kože na stehnách! Výhodou tejto polohy je fakt, že si ženy môžu zvoliť tempo, hĺbku prieniku i jeho uhol. Preto je medzi nimi taká populárna a uprednostňujú ju pred ostatnými. Ani muži ju však neodmietajú. Konečne majú možnosť si pri nej oddýchnuť. Ženy by si však mali túto polohu poriadne užiť, keďže si môžu poriadne precvičiť zadok i stehná. Ak chcete náročnejšiu verziu polohy, pri ktorej si dáte do tela, sadnite si do drepu. Tak dáte do formy aj iné, než sedacie svaly!  

Misionár trochu inak

Klasický misionár je pre ženy veľmi pohodlný. Je predsa jednoduché ležať na posteli a všetku prácu nechať na muža. Pri nej si nežnejšie pohlavie moc nezacvičí. Skúste nohy obtočiť okolo partnera. Prekrížte členky pre pevnejší úchop a pozdvihnite panvu. Zapierajte sa len o predlaktie. A máte tu polohu, pri ktorej posilníte svaly na zadku, stehnách a príjemným plusom sú paže!

Sex vás môže vyliečiť! Odstráni bolesti bolesti zubov, nádchu či depresie. Prečítajte si na Vyšetrení, vďaka ktorým sexuálnym polohám budete v skvelej fyzickej i psychickej kondícii.

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9