Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Brána do pekla? Na pohraničí Ruska a Ukrajiny sa objavil hrozivý kráter, odborníci hovoria o záhade

Na poli sa objavil hlboký kráter.
Na poli sa objavil hlboký kráter. (Zdroj: X)

MOSKVA - Na hranici medzi Ruskom a okupovanou Ukrajinou sa otvoril „portál do podsvetia“ a vojaci rýchlo vyplnili dieru v zemi, ktorá bola taká hlboká, že dno nebolo vidieť.

Na hranici Ruska a Ukrajiny sa otvoril tajomný „portál do podsvetia“ . Obrovský kráter sa objavil takmer priamo na hranici medzi Ruskom a okupovanou Ukrajinou v Gukove v regióne Rostov.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 783 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Miestni sa domnievajú, že príčinou náhleho vzniku diery je kolaps banskej šachty, ale oficiálne správy nenaznačujú žiadne známky aktívnych baní pod miestom, kde sa otvoril „portál“. Verejnosť teraz špekuluje, o akú dieru by mohlo ísť.

Špekulatívne komentáre naznačovali, že by mohlo ísť o „ mimozemskú základňu“, zatiaľ čo iný tvrdili, že ide o „portál do podsvetia“. Jeden miestny, ktorý zaznamenal zábery z masívnej jamy, hovorí, že je taká hlboká, že nevidíte na dno.

Predpokladá sa, že ruské úrady rýchlo zaplnili obrovskú dieru po tom, čo sa jej videá šírili online. Viedlo to k ďalším špekuláciám, že diera bola nad baňou na „čierne zlato“, neoficiálnou šachtou používanou na kopanie uhlia. Obytným budovám len pár metrov od diery hrozilo zrútenie, ak by sa zem opäť zosunula.

Viac o téme: KráterRuskoUkrajina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu