Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Streľba v Stupave! Našli telo 66-ročného muža: Má ísť o člena takáčovcov!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

STUPAVA - Hrôzostrašný nález v Stupave. V poli za bytovým domom na okraji mesta našli zastreleného muža. Políciu privolala manželka zosnulého, ktorá počula výstrel. Išlo o člena takáčovcov?

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách v sobotu 27.4. 2024 našli 66-ročného muža bez známok života. ”Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách v sobotu (27.04.2024) vo večerných hodinách našli v poli v blízkosti obce Stupava 66-ročného muža so strelnými poraneniami, ktorým aj napriek snahe záchrannej zdravotnej služby na mieste podľahol. Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Stupava v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Daný prípad je v štádiu po začatí trestného stíhania,“ informovala o tom policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

archívne video

Prokurátor podal obžalobu na predstaviteľov zločineckej skupiny známej ako takáčovci (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Políciu mala privolať manželka zastrelené muža. Podľa informácií Startitupu mal o život prísť bývalý riaditeľ Úradu vyšetrovania v Bratislave a niekdajší šéf B.O.B. Security, ktorá je spájaná s takáčovcami, Daniel Černuška. Ten sa netajil ani tým, že sa pozná s bossom takáčovcov Ľubomírom Kudličkom. Daniel Černuška si mal údajne na život siahnuť sám s legálne držanou zbraňou.

K tragickej smrti Daniela Černuška došlo len pár týždňov po tom, ako bol obvinený vyšetrovateľom Národnej kriminálnej agentúry za trestný čin založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny. Národná kriminálna agentúra sa k tomu nechcela bližšie vyjadrovať. ”Vzhľadom na okolnosti samotného prípadu, ako aj na to nadväzujúce skutočnosti, sa vyšetrovateľ v súčasnej dobe k vami uvedenej veci nebude bližšie vyjadrovať,“ poznamenali pre Startitup.

Smrťou Daniela Černuška tak pokračuje séria záhadných úmrtí mužov, ktorí sú spájaní s takáčovcami. Medzi takýchto patrí aj Igor Smolen, prezývaného tiež Balavan a Martin Mikulec, ktorých našli obesených. Záhadne zahynul aj František Böhma, ktorý sa zastrelil.

Viac o téme: TakáčovciPolícia Stupava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu