Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Manželia našli v novom podnájme hrôzostrašný odkaz od predošlých nájomcov: Utečte! Toto bol dôvod

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRISBANE – Nájsť si v dnešnej dobe slušný podnájom nie je jednoduché. Svoje o tom vie aj austrálsky manželský pár, ktorý sa nasťahoval do nového domu. Tam ich však čakalo nemilé prekvapenie.

Keď sa nasťahujete do nového domu, môžete si prečítať správy a absolvovať obhliadky, ale nikto vás neinformuje o hlučných susedoch, ktorých každé slovo je počuť cez tenké steny. Rovnako ani o tom, že napríklad chladnička už dosluhuje. Preto je veľmi užitočné získať úprimné informácie o nehnuteľnosti od ľudí, ktorí v nej bývali. Práve oni vás môžu upozorniť na veci, na ktoré si treba dávať pozor a ktoré sa nemusíte dozvedieť od tých, ktorí chcú, aby ste sa stali novým nájomníkom. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil manželský pár s Brisbane, ktorý sa podelil o svoju skúsenosť v príspevku na Reddite.

Predchádzajúci nájomcovia im totiž v skrini zanechali takýto odkaz: „Plesne v kúpeľni. Poškodené okenné pánty. Hlučné prízemie – žiadna zvuková izolácia. Plesne a odlupujúca sa farba v kúpeľni dva mesiace po nasťahovaní. Dom zamorený švábmi. Majiteľ chodí na pozemok, keď nemá. Majiteľ tohto domu je lakomý. Nájomné bolo 390 dolárov (363,77 eur), kým sme sa nasťahovali, teraz je to 480 dolárov (447,72 eur) – nič neopraví! Tesnenie na kuchynskej linke netesní.“ Napokon predošlí nájomníci dodali: „Najhoršia skúsenosť s prenájmom v histórii! UTEČTE!“

Ľudia na sociálnych sieťach považovali varovanie za niečo, čo by mal robiť každý nájomca. Ako sa však ukázalo, realitný agent túto správu neskôr zotrel. Našťastie nájomca si tento odkaz odfotil, takže o jeho existencii mal dôkaz. Mnoho ďalších komentárov prišlo aj od ľudí, ktorých predchádzajúci nájomníci varovali pred miestom. Ak sa teda chystáte opustiť nehnuteľnosť a máte s ňou nejaké problémy, dajte o tom vedieť ďalším majiteľom, možno ich ušetríte od trápenia.

Viac o téme: OdkazPodnájomNájomca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu