Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dobre strážené TAJOMSTVO slovenskej herečky: Je TEHOTNÁ... Prvé dieťa po 40-ke!

Katarína Ivanková Zobraziť galériu (5)
Katarína Ivanková (Zdroj: archív K.I.)

BRATISLAVA - Do povedomia verejnosti sa dostala pred 20 rokmi vďaka prvej slovenskej reality šou Dievča za milión a hoci sa jej vyhrať nepodarilo, v šoubiznise pôsobí dodnes. Reč je o slovenskej herečke Katke Ivankovej (41), ktorá na doskách, ktoré znamenajú svet, stvárňuje ikonickú Fridu. Na javisku však už len s ťažkosťou skryje svoje sladké tajomstvo... Je tehotná!

Ako sa nám podarilo zistiť, Katka si krásnu novinku nechávala pre seba celých 7 mesiacov. Zaoblené bruško sa jej napriek aktívnemu hraniu na javisku darilo doposiaľ skrývať. No je to čoraz ťažšie, preto v najbližšom predstavení, v ktorom stvárňuje ikonickú Fridu, ho chce priznať.

„V utorok hrám posledné muzikálové predstavenie, kde bude bruško aj priznané. Divák mi snáď odpustí ten presah, že ja ako tehotná žena stvárňujem divadelnú postavu, ktorá nemôže mať deti. Mne, našťastie, bolo dopriate prvé dieťa po štyridsiatke,“ priznala pre Topky.sk Ivanková. 

Dobre strážené TAJOMSTVO slovenskej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: archív K.I.)

Ako sa nám podarilo zistiť, Katka nosí pod srdcom dievčatko, ktorému zatiaľ hovorí Olivka. „Ja by som veľmi chcela Olíviu, tak zatiaľ má pracovný názov Olivka. No celá rodina aj s partnerom chcú Katarínu, aj keď ja s tým bojujem, lebo ja som Katarína. Ale zas si uvedomujem, že o 20 rokov to bude možno exotické meno, lebo dnes všetci dávajú tie moderné,“ zamyslela sa Katka. 

S partnerom sa na rodinku veľmi tešia. „Nevieme sa tej krásnej chvíle dočkať. Viem, že sa na partnera môžem kedykoľvek spoľahnúť, je pripravený mi s výchovou našej dcérky plnohodnotne pomáhať,“ prezradila herečka a priznala aj dôvod, prečo svoje sladké tajomstvo tak dlho skrývala. „Je to pre mňa veľmi citlivé, som po štyridsiatke, som opatrná,“ priznala Katka. Opatrnosti naozaj nikdy nie je dosť, preto prajeme všetko dobré a držíme palce! 

Dobre strážené TAJOMSTVO slovenskej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: archív K.I.)

Viac o téme: Katarína Ivanková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu