Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Druhý deň BMD: Plačková na móle, POLONAHÝ Šmahel a... Šimkovičová ukázala DCÉRU!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: koláž)

BRATISLAVA - Vo štvrtok podvečer boli fanúšikovia módy absolútne očarení. V našom hlavnom meste sa konal druhý večer "fashion" maratónu - vychýrené Bratislavské módne dni. Túto udalosť si nenechalo ujsť obrovské množstvo známych osobností. Niektoré z nich si to užili ako hostia a iné... Tie sa predviedli rovno na móle!

Tak toto bol skutočne "výživný" večer! Pozvanie na druhý deň BMD prijalo obrovské množstvo celebrít a niektoré z nich sa predviedli aj na prehliadkovom móle. Ako to už býva, hlavnou hviezdou šou Jany Pištejovej bola prekrásna Andrea Verešová. Tentokrát však mala celebritnú konkurenciu. Na móle sa predviedla aj influencerka Zuzana Plačková, ktorá ukázala svoju schudnutú postavičku. Jej fanúšikovia boli príjemne prekvapení - temperamentná tmavovláska vyniesla romantické pierkované šaty a pôsobila ako stelesnený anjel. 

Galéria: Veľká galéria z druhého dňa BMD

O ďalší "wau efekt" sa postaral aj niekdajší moderátor Martin Šmahel. Ten predvádzal pre návrhára Jozefa Grondžáka, no a rovnako ako jeho kolegovia, i on skončil na móle polonahý, keďže súčasťou prehliadky bola aj pánska spodná bielizeň. Prítomné dámy sa tak mohli pokochať jeho vymakaným telom, ktoré by mu v štyridsiatke mohli závidieť aj o polovicu mladší fešáci.

Druhý deň BMD: Plačková na móle, POLONAHÝ Šmahel a... Šimkovičová ukázala DCÉRU! (Zdroj: Tomáš )

Martin Šmahel
Zobraziť galériu (5)
Martin Šmahel  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pozornosť prítomných hostí upútala i aktuálna ministerka kultúry - Martina Šimkovičová. Tá si druhý večer Bratislavských módnych dní vychutnala v spoločnosti svojej dcérky Sofii. Nuž a keď už sme pri celebritných ratolestiach, za zmienku rozhodne stojí aj účasť Márie Čírovej, ktorá prišla po boku svojho partnera a syna Huga. Speváčka mnohých prekvapila. Zrejme za to môže jej účes, no vyzerala úplne inak, než sme zvyknutí. Na to, ako sa na BMD predviedli naše celebrity, aké mali outfity aj zábery z after párty sa môžete pozrieť porstredníctvom našej galérie a videa!

Druhý deň BMD: Plačková
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Martin ŠmahelBMDMartina ŠimkovičováZuzana PlačkováBratislavské módne dni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu