Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Najlepšie videá, ktoré vás rozosmejú: Posledný deň v roku len s úsmevom na perách!

Koniec roka je tu a s ním aj zopár vtipných videí.
Koniec roka je tu a s ním aj zopár vtipných videí. (Zdroj: thinkstock.com)

Silvester je deň, kedy môže ísť vážnosť bokom! Oslávte posledný deň v roku s dobrou náladou a pozrite si vtipné videá, ktoré súvisia so zdravím.

Koniec roka je tu a my by sme vás cheli potešiť vtipnými videami o tom, ako môže vyzerať zdravý životný štýl, návšteva zubára, ako nebezpečné je fajčenie, srdcový infarkt, či konzumácia zeleniny. Neveríte? Tak si pozrite tento výber vtipných videí.

Fajčenie je nebezpečnejšie ako sa môže na prvý pohľad zdať. Ak ste si doteraz neuvedomili, čo môže fajčenie s vašim zdravím spôsobiť, tak po tomto videu zmeníte názor!

Ani u zubára to nie je ľahké, asi každý to pozná. Mohlo by byť toto návodom, ako sa zachovať v zubárskom kresle pri vašej budúcej prehliadke? 

Zelenina a jej účinky na naše zdravie. Po zhliadnutí tohto videa určite zmeníte názor na jedenie zeleniny, zelenina má totiž úžasné účinky na náš organizmus!

Ak aj vy patríte medzi tých, ktorí majú starostí až nad hlavu, vedzte, že infarkt vás môže zastihnúť v takej chvíli, keď si to ani neuvedomíte! 

Nedajte šancu zlej nálade a prežite zvyšok dňa s čo najlepšou náladou. Starý rok sa končí  a nový čoskoro začína, nech vykročíte tou správnou nohou a náladou!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9