Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľná sila vďaka rastlinám? Žiadny nezmysel, tu je živý dôkaz!

Frank Medrano vďaka vegánskej strave zvláda i tie najnáročnejšie tréningy a má veĺa energie. Zobraziť galériu (3)
Frank Medrano vďaka vegánskej strave zvláda i tie najnáročnejšie tréningy a má veĺa energie. (Zdroj: Facebook)

Jedzte mäso, budete silní! S týmto tvrdením už pravdepodobne nebudete súhlasiť po tom, ako uvidíte neuveriteľnú silu kulturistu Franka Medrana. Napriek tomu, že nekonzumuje mäso, ani žiadne živočíšne produkty, má obrovskú silu na rozdávanie!

Sila vďaka rastlinám

Frank Medrano je vegánom, ktorý spája čoraz väčší počet športovcov a kulturistov, ktorých fyzická výkonnosť je poháňaná výhradne rastlinami! Doteraz bolo všeobecne známe, že mäsové výrobky zaručujú silu. No stále je viac vegánskych športovcov, ktorí zbierajú víťazstvá v rôznych silových súťažiach, a ktorí sú dôkazom, že diéta na rastlinnej báze je veľmi účinná.   

Vegánska strava  a jej prínosy

Mnohí odborníci prichádzajú s vedeckými dôkazmi, ktoré ukazujú, že vegánska strava je nielen skvelou voľbou pre ľudí všetkých vekových kategórií, ale že ich konzumácia, namiesto potravín na živočíšnej báze, má významné prínosy pre zdravie, vrátane zníženia výskytu obezity, diabetes, vysokého krvného tlaku, vysokej hladiny cholesterolu, srdcového infarktu, cievnej mozgovej príhody a niektorých typov rakoviny. Je vhodná pre jednotlivcov vo všetkých fázach životného cyklu. Obdobie tehotenstva, dojčenia, či detstvo - kedykoľvek sa môžete rozhodnúť pre vegánsky spôsob života.

Frank Medrano zvláda i tie najnáročnejšie tréningy a má veľa energie. (Foto: Facebook)
Zobraziť galériu (3)
Frank Medrano zvláda i tie najnáročnejšie tréningy a má veľa energie. (Foto: Facebook)  (Zdroj: Facebook)

Čo dokáže?

Strava vegána pozostáva z potravín, ako napr. morské riasy, zelenina, ovocie, orechy a sójové výrobky. Každý by si pomyslel, že vegán z takého jedálnička nemá silu a má chabú telesnú konštitúciu. Profesionálny tréner a bodybuilder Frank Medrano je dôkazom, že ide o pravý opak!

Cíti sa oveľa lepšie, má viac sily a zvláda i tie najnáročnejšie tréningy oveľa lepšie ako pred tým, keď jedával takmer všetko. Pred piatimi rokmi sa cítil zle, bol stále unavený a malátny. Preto sa rozhodol zmeniť svoj usadlý spôsob života! Začal pravidelne cvičiť, mal čoraz väčšiu silu a energiu a jeho telo sa začalo neuveriteľným spôsobom meniť. Cvičil väčšinou len s vlastnou váhou, aj keď posilňovni sa úplne nevyhýbal.

Takto vyzeral Frank pred tým, než sa dal na vegánsku stravu a cvičenie. (Foto: Facebook)
Zobraziť galériu (3)
Takto vyzeral Frank pred tým, než sa dal na vegánsku stravu a cvičenie. (Foto: Facebook)  (Zdroj: Facebook)

Rady od Franka

Podľa bodybuildera Franda Medrana je veľmi dôležitý pravidelný tréning a odhodlanie. Vďaka nim dospejete k svojmu cieľu! Zároveň zdôrazňuje dôležitosť životosprávy. Aj keď pravidelne na sebe makáte v posilňovni, no stravujete sa nezdravo, o výsledkoch cvičenia môžete len snívať. Nezabúdajte na kardio!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9