Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Neuveriteľné, žena má 3 vnúčatá a žiadne vrásky: Aké je jej tajomstvo?

Viete si predstaviť pleť bez vrások? Také šťastie má Japonka vo svojich 42 rokoch! (Ilustračná fotografia) Zobraziť galériu (4)
Viete si predstaviť pleť bez vrások? Také šťastie má Japonka vo svojich 42 rokoch! (Ilustračná fotografia) (Zdroj: photl.com)

Zastavila proces starnutia? Japonka Kazuko Inoue je hrdou mamou dvoch krásnych dcér a babičkou, ktorá sa stará o tri vnúčatá. Človek by už čakal nejaké známky starnutia na jej tvári, ale napriek tomu, že má 42 rokov, nenašli by ste ani jednu vrásku. Ako je to možné?

Mysleli si, že je robot

Kazuko Inoue vyzerá na čerstvú dvadsiatku a pritom má vyše 40 rokov. Pokojne by si ju mohli pomýliť s mladou študentkou! Objavila sa v niektorých médiách, vrátane internetových, kde spôsobila doslova ošiaľ. Ľudia na ňu rôzne zareagovali. Niektorí sú presvedčení, že ide v skutočnosti o robota, čo by v Japonsku nebolo nič nezvyčajné. Nie je totiž reálne, aby nemala štyridsaťdvaročná žena na tvári ani jednu vrásku, krásnu vyhladenú a rozžiarenú pleť.

Japonka mala len 19 rokov, keď sa vydala a porodila svoju prvú dcérku. Druhá prišla na svet len krátko po prvej. Niet sa čomu čudovať, že sú jej dve deti už dospelé a nasledovali svoju mamu. S materstvom dlho nečakali a tiež už vo svojom mladom veku majú vlastné rodiny.

Ktorá z nich je babičkou? (Foto: screenshot Venusbuzz.com)
Zobraziť galériu (4)
Ktorá z nich je babičkou? (Foto: screenshot Venusbuzz.com)  (Zdroj: screenshot Venusbuzz.com)

Krásna čarodejnica

V Ázii je známy pojem Bimajo, v preklade krásna čarodejnica. Tak sa nazývajú ženy, ktoré svojim mladistvým vzhľadom popierajú prírodu. Nejde pritom o umelú krásu, ktorú im vytvorili plastickí chirurgovia. Ich krásny vzhľad je docielený prirodzene. Za Bimajo sa považuje okrem Kazuko Inoue aj Kórejčanka Jung Da Yeon. Takmer päťdesiatročnej žene by mohli závidieť i čerstvé maturantky. Za krásnou vyšportovanou postavou s mladistvým vzhľadom však môže zmena životného štýlu, pravidelné cvičenie a zdravé stravovanie.

Tipli by ste jej 42 rokov? (Foto: screenshot Ilgazzettino.it)
Zobraziť galériu (4)
Tipli by ste jej 42 rokov? (Foto: screenshot Ilgazzettino.it)  (Zdroj: screenshot Ilgazzettino.it)

Krása vychádza z vnútra

A aké je tajomstvo krásneho vzhľadu od Kazuko Inoue? Podľa nej krása vychádza z vnútra. Najdôležitejšie je, ako sa človek cíti a či je pesimisticky či optimisticky naladený. Podľa toho, aký ste vo svojom vnútri, sa to prejaví navonok a človek buď žiari alebo nie. Navyše, ak ste v strese či v depresiách, trpí nielen duša, ale i vaše telo, ktoré má vtedy oslabenú imunitu.

„Buďte vždy vďační za to, čo máte a nechajte zažiariť vnútornú krásu,“ radí Kazuko ostatným ženám.

Znie to logicky, asi by si ženy mali brať Kazuko za príklad.

Kazuko sa môže pochváliť víťzazstvom v súťaži krásy.  (Foto: screenshot Ilgazzettino.it)
Zobraziť galériu (4)
Kazuko sa môže pochváliť víťzazstvom v súťaži krásy. (Foto: screenshot Ilgazzettino.it)  (Zdroj: screenshot Ilgazzettino.it)

Prečítajte si na Vyšetrení o žene, ktorej vzhľad môžu závidieť i mladé dievčatá. Pritom je matkou dvoch detí a má takmer 50 rokov!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9