Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najtučnejšie ženy sveta: Ich obézne telá zarábajú veľké peniaze!

Donna Simpsonová sa každý deň kŕmi vysokokalorickým jedlom.
Donna Simpsonová sa každý deň kŕmi vysokokalorickým jedlom. (Zdroj: profimedia.sk)

Bude to znieť nechutne a úchylne, ale na svete existujú ženy, ktorých živí morbídna obezita. Čím sú tučnejšie, tým im pribudne na konte viac peňazí. Preto sa vykrmujú najkalorickejšími jedlami!

Americké ženy, ktorým ručička na váha ukazuje sto a viac kíl, jednoducho odmietajú chudnúť. Zarábajú totiž na tom, aké sú tučné. Tak, ako si modelky privyrábajú vďaka svojej štíhlej postave, niektoré bacuľky živí ich telo plné tuku. Čím viac sú pri tele, tým viac majú fanúšikov a aj peňazí. Ľudia platia za to, že ich môžu sledovať online. A na čo sa vlastne pozerajú? Bude to znieť otrasne, ale pozorujú ich, ako sa vykrmujú!

Zvrátené chúťky

Medzi takéto bacuľky patrí Donna Simpsonová. Darí sa jej veľmi dobre, keďže patrí medzi top 3 najsledovanejšie mamičky s nadváhou. Má vyše 200 kíl, no jej cieľom je dostať sa na 450! Donna je so svojim telom maximálne spokojná. Cíti sa sexi a má svojich fanúšikov, ktorí ju podporujú v priberaní a hovoria jej, aká je krásna. Chcú ju vidieť v rôznych polohách. Priznala sa, že najradšej majú, ak im ukáže brucho, ovísajúce až cez kolená. To majú u baculiek najradšej! Radi sa pozerajú aj na to, ako sa kŕmi lievikom do úst, dokonca, ako sa pritom občas dusí a polieva. Jednoducho povedané: zvrátené! Budete sa však čudovať, koľko za toto divadlo zinkasuje peňazí. Mesačne jej pribudne okolo 4500 dolárov!

Podobne si zarába aj študentka Tammy Jungová, ktorá zverejňuje svoje telo na internete. Zatiaľ čo mnohé dievčatá chcú schudnúť, ona má vysnívanú váhu - 300 kíl! V súčasnosti váži "len" 150. Napriek tomu, že je mladá a ešte chodí do školy, mesačne jej pribudne na konte až 1000 dolárov.

Čaká ich smrť

Lekári varujú, že si ženy takýmto spôsobom koledujú o rýchlu smrť. Smutný na tom je fakt, že takýchto baculiek stále pribúda, ako aj podobných videí, kde sa vykrmujú. Zarábajú peniaze na podobných degustačných nechutnostiach a dokonca medzi sebou súťažia, ktorá bude tučnejšia!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9