Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Toto vám vyrazí dych: Muž 25 rokov nejedáva nič iné, len pizzu

Pizza je obľúbeným jedlom Dana Jannsena, bze ktorej si nevie predstaviť ani jeden deň. (Ilustračná fotografia) Zobraziť galériu (2)
Pizza je obľúbeným jedlom Dana Jannsena, bze ktorej si nevie predstaviť ani jeden deň. (Ilustračná fotografia) (Zdroj: photl.com)

Hovorí sa, že rozmanitosť je korením života. Pre tridsaťosemročného Dana Janssena to však neplatí. Už 25 rokov nevložil do úst nič iné, len pizzu. Ak si myslíte, že každý deň si dá iný druh, ste na omyle. Jedáva len syrovú pizzu.

Muž z Marylandu chcel byť kedysi vegetariánom. Problém však bol, že neznášal zeleninu. Mäso síce prestal jesť, no nahradil ho pizzou. A tak sa začala jeho závislosť.

Je zdravý a fit

Každý deň zje dve veľké pizze, ktoré zapije kávou. Dan má však nábeh na cukrovku, ktorou trpia niektorí členovia jeho rodiny. Napriek nezvyčajnej strave nemá muž žiadne zdravotné problémy. Je fit, štíhly a zdravý.

„Vždy, keď navštívim lekára, chváli ma, že si vediem skvele. Krvný tlak mám v poriadku. Som totiž aktívny, často jazdím na bicykli. Cítim sa veľmi dobre, “ povedal Dan Janssen.

Každý deň iný výrobca

Každý deň navštívi inú reštauráciu či kúpi si pizzu od iného výrobcu. Tak má pocit, že konzumuje vždy iné jedlo. Niekedy si dopraje okrem pizze so syrom a paradajkovou omáčkou aj zvláštnu príchuť so štipkou oregana.

Priznal sa, že pizza je preňho ako sex. Nikdy v živote sa nechce vzdať tejto vášni.

Dan Jannsen nezje celé dni nič iné, len pizzu. (Foto: Facebook)
Zobraziť galériu (2)
Dan Jannsen nezje celé dni nič iné, len pizzu. (Foto: Facebook)  (Zdroj: Facebook)

Kvôli snúbenici chce skončiť so závislosťou

Jeho obmedzené stravovacie návyky údajne vôbec nemajú vplyv na jeho milostný život. Keď sa zoznámil so svojou snúbenicou, prvé rande mali v pizzerii. Jeho zvláštne chúťky jej neprekážali. Dan sa však priznal, že sa snaží zmeniť svoj jedálniček kvôli nej. Aby mohli ísť niekedy aj inde ako len do pizzerie.

„Moja snúbenica je vegetariánka. Bolo by fajn, keby sme mohli ísť do nejakej reštaurácie. Kvôli mne sme obmedzený miestom nášho stretnutia, keďže som závislý na pizzi,“ povedal smutne Dan.

Momentálne je pod dohľadom terapeuta a výživového poradcu, ktorí sa mu snažia pomôcť prekonať závislosť. Bude to dlhá cesta, no Dan vidí sám seba v budúcnosti ako muža s  normálnymi stravovacími návykmi. Priznal sa však, že nikdy v živote sa nevzdá svojej vášni pre pizzu.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9