Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Šialená diéta v Thajsku: Prebodnite si ústa ihlicami a schudnite

Takýmto spôsobom chudnú Thajčania. Zobraziť galériu (3)
Takýmto spôsobom chudnú Thajčania. (Zdroj: fotopedia.com)

Každá krajina má iný diétny trik. Jednotlivé národy majú rozdielne recepty na to, ako zhodiť nadbytočné kilá. Zatiaľ čo Mexičania obedujú a zároveň aj večerajú medzi 14:00 až 16:00, Nemci si zase doprajú výdatné raňajky. A ako sú na tom obyvatelia z čínskej komunity? Pozrite sa, ako zvláštne chudnú Thajčania.

Šokuje vás, akým spôsobom si ľudia v Thajsku privolávajú zdravie na celý nasledujúci rok. V meste Phuket býva každý rok nezvyčajný rituál, ktorý sa odohráva vždy v ten istý čas – v októbri. Miestni obyvatelia si vďaka nemu zabezpečia zdravie a štíhlu líniu na celý rok. Ak chcete poznať ich tajomstvo, ako sa udržujú zdraví, možno sa vám z toho obráti žalúdok.

Ostré ihlice na chudnutie

Miestni obyvatelia z čínskej komunity sa o seba starajú tým, že konzumujú vegetariánsku stravu. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keďže množstvo ľudí sa takto stravuje. Okrem toho si však prepichujú tváre mečmi a ostrými ihlicami. Robia tak v deviaty mesiac čínskeho lunárneho kalendára. Takýmto spôsobom privolávajú na seba i svojich blízkych zdravie na celý nasledujúci rok.

Tváre si Thajčania prepichujú ostrými ihlicami, aby boli zdraví a štíhli. (Foto: Commons.wikimedia.org)
Zobraziť galériu (3)
Tváre si Thajčania prepichujú ostrými ihlicami, aby boli zdraví a štíhli. (Foto: Commons.wikimedia.org)  (Zdroj: commons.wikimedia.org)

Namiesto zdravia hnisavé zápaly

Ktovie, či vedia o tom, že takýmto znetvorením tváre si skôr podlomia zdravie. Prepichovaním tváre ihlicami a inými predmetmi si akurát tak môžu privolať hnisavé zápaly. Ani vegetariánska strava nie je pre nich výhrou. Aj keď vďaka nej majú zabezpečený pravidelný prísun zdravej zeleniny a ovocia, nemali by sa takto stravovať dlhodobejšie, inak môžu mať oslabený organizmus.

Takýmto znetvorením tváre si akurát tak môžu privolať hnisavé zápaly. (Flickr.com)
Zobraziť galériu (3)
Takýmto znetvorením tváre si akurát tak môžu privolať hnisavé zápaly. (Flickr.com)  (Zdroj: flickr.com)

 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9