Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jediná masáž, ktorá vás môže zabiť: V hlavnej úlohe obrovské zviera

Slony najnovšie dokážu masírovať ľudí.
Slony najnovšie dokážu masírovať ľudí. (Zdroj: profimedia.sk)

Ste milovníkmi masáží a máte odvahu? Dajte sa vymasírovať slonmi! Najnovšie sa za terapeutov považujú slony, ktoré vás zbavia stresu a napätia. Aj keď môže byť táto masáž príjemná, zároveň je jednou z najnebezpečnejších na svete!

Masáží je od výmyslu sveta. Môžete absolvovať čokoládovú, kokosovú či medovú alebo sa môžete dať zlákať na masáž hadmi alebo kaktusovú masáž. Možností je strašne veľa.

Predstavuje riziko

Ak vás bolí chrbát, môžete podstúpiť netradičnú sloniu masáž. Pozor, je však len pre tých najodvážnejších! Počas procedúry vás bude masírovať buď slonia noha alebo v tom lepšom prípade chobot. Len pri narodení váži sloníča okolo 100 kilogramov, pričom dospelý slon môže mať aj vyše tonu. Preto predstavuje procedúra značné riziko obzvlášť vtedy, ak vás slon masíruje nohou. Človek nikdy nevie, ako sa v jednej chvíli môže zviera zachovať. Neraz sa stala nepríjemná situácia, kedy slon pri masírovaní nohou tak zatlačil na človeka, že takmer prišiel o život.

Aké má účinky?

Nezvyčajná masážna technika je populárna hlavne v Thajsku. Často sa podobné masáže konajú v rámci šou, ktorých sa môžete stať súčasťou ako dobrovoľník. Jej cieľom je uvoľniť svalstvo a zmierniť stres. Ako jedna z mála vás dokáže perfektne pobaviť!

Pozrite sa na nižšie priložené video, kde slon masíruje ženu. Vyzerá to zábavne, no nebezpečne:

Prečítajte si na Vyšetrení o ďalších kurióznych procedúrach, vďaka ktorým môžete zrelaxovať a zbaviť sa zdravotných problémov!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9