Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dá sa zvládnuť diéta anjelskych modeliek? Výsledok experimentu bol šokujúci!

Kto by nechcel vyzerať ako modelky z prestížnej módnej šou Victoria's Secret Fashion Show?
Kto by nechcel vyzerať ako modelky z prestížnej módnej šou Victoria's Secret Fashion Show? (Zdroj: profimedia.sk)

Šou známej módnej značky je každoročne veľkým zážitkom a pastvou pre oči. Môžeme obdivovať krásnych anjelikov s dokonalými postavami, ktorí nám prezentujú nádherné, hriešne drahé kúsky spodnej bielizne. Ako obyčajní spotrebitelia však vidíme len dychvyrážajúci výsledok.


Modelky z Victoria´s Secret s úžasnými účesmi, skvelým mejkapom a najmä s telami, ktoré im závidia milióny žien a mladých dievčat po celom svete. Čo sa však skrýva za dokonalou vizážou?

Ako ohroziť zdravie diétou

Len málo žien si môže dovoliť kedykoľvek jesť to, na čo majú chuť, bez vedľajších následkov. Aj modelky Victoria´s Secret sú len obyčajnými ľuďmi alebo aspoň nimi boli, kým sa nezaradili medzi najlepšie zarábajúce ženy sveta. Pod slovom obyčajný máme v tomto prípade na mysli normálne stravovacie návyky a snahu vyzerať čo najlepšie – tak ako väčšina žien.

Okrem tréningového plánu, ktorý by tieto modelky mali dodržiavať, musia tesne pred veľkolepým módnym finále držať extrémnu diétu. Tá je doslova mučením a ešte donedávna bola tajomstvom. Bariéru mlčania prelomila v roku 2011 modelka Adriana Lima, ktorá o nej verejne porozprávala.

Jej cesta k mínus trom kilogramom za niekoľko dní pred prehliadkou bola tŕnistá. Deväť dní pila len proteínové kokteily a vodu, ďalšie dva dni len vodu a dvanásť hodín pred začiatkom nejedla a nepila vôbec nič.

Každý môže len krútiť hlavou nad tým, ako je vôbec možné, že to jedna žena ustojí bez vážnejších zdravotných následkov. Alebo sa objavia v budúcnosti?


Domáci test, ktorý odhalí krutú pravdu: Za pár minút zistíte, ako ste na tom so spánkom!


Ako za pár dní neprísť o rozum

Túto otázku si spoločne položili aj dve známe americké youtuberky Candace Lowry a Michelle Khare. Obe po ukončení štvordňového diétneho procesu svorne tvrdia – nikdy viac! Tiež sa zhodujú na tom, že by takúto tortúru nepriali ani svojmu najhoršiemu nepriateľovi.

Prvé dva dni zo štvordňovej výzvy sa ešte dajú zaradiť medzi tie ľahšie zvládnuteľné. Ide o typickú diétu uprednostňovanú najmä športovcami a ľuďmi, ktorí si chcú udržať štíhlu líniu. Zahŕňa bežné jedlá ako sú ovsené vločky, bielkoviny, ovocie, zeleninu, kuracie prsia či jogurty.

Po dvoch dňoch však prišla drastickejšia časť, ktorá pozostávala len z tekutej stravy. Tá je skutočne len o základnom prežití a má okamžité vedľajšie reakcie. Obe dámy mali problémy s podráždenosťou a spánkom. Cítili únavu a celkovo sa k výsledku postavili odmietavo.

Ako teda môžu modelky pristúpiť na niečo tak neprirodzené, keď predvádzajú spodnú bielizeň pre obyčajné ženy, ktoré majú rôzne miery a rôzne typy postáv?

Čítajte tiež: Veľký omyl v stravovaní: Opačný efekt vylúčenia múky z jedálnička s hrozivým dopadom!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9