Stále u vás banánové šupky končia v koši? Odteraz s tým bude koniec!

Nevyhadzuje banánové šupky, sú plné zdraviu prospešných látok.
Zdroj: profimedia.sk
2017-05-09 11:30:00

Nielen banán je skvelou pochúťkou, ktorá má pozitívne účinky na ľudské zdravie. Aj jeho banánová šupka si poradí s mnohými zdravotnými neduhmi. Dokonca aj s bolesťami, ktoré trápia milióny ľudí. Koniec problémom, ktoré znepríjemňujú deň!

Príroda ponúka veľký poklad! Banány sú doslova nabité zdraviu prospešnými látkami, vrátane vitamínov a minerálov, ktoré blahodarne pôsobia na ľudský organizmus. Mnohí však zabúdajú na banánové šupky, ktoré obvykle končia hneď v koši. Hoci sa už o nich hovorilo ako o pomocníkoch, ktoré napr. odstránia škvrny na zuboch, upokoja podráždenú pokožku či omladia pleť, mnohí sú voči nim stále skeptickí. Tomu však už bude koniec!


Jednoduchý trik proti malým parazitom: Celé leto na vás kliešte nepôjdu!


Odstráni bolesti hlavy

Hlava "na prasknutie" občas potrápi takmer každého. U niekoho je spúšťačom stres a málo oddychu, u iného nedostatočný pitný režim alebo prechladnutie. Bolesť hlavy je stav, ktorý je známy väčšine z nás. Niekedy môže byť natoľko silná a prenikavá, že nám môže komplikovať každodenný život. Obvykle to riešime tabletkami proti bolesti. Vedeli ste však o tom, že vám pomôže banánová šupka?

Umiestnite do banánovej šupky niekoľko kociek ľadu, uzavrite páskou a priložte na čelo! Ľadový šok zúži cievy a upokojuje zápal. Taktiež sa postará o uvoľnenie tlaku v hlave, čím sa zmierni bolesť. Banánová šupka je zase nadopovaná vysokým obsahom draslíka, ktorý taktiež prispieva k zmierneniu bolesti.

Tento banánový zábal predstavuje účinný spôsob, ako sa zbaviť bolestí hlavy! Po jeho aplikácii na čelo si nájdite tiché a tmavé miesto, ľahnite si a odpočívajte približne polhodinu. Majte pri sebe uterák,  keď sa ľad začne topiť. Ak sa roztopí, no stále budete mať bolesti, siahnite po novom.

Čítajte tiež: Tieto potraviny spália brušný tuk: Rozhýbte metabolizmus účinnými spaľovačmi!

2017-05-09 11:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Profimedia.sk  |  Zdroj: red

Ďalšie články

Feminity.sk

PlniElanu.sk

Gurman.sk

Diskusia