Hit leta, ktorý vám zmení život: Za 24 hodín sa dostanete do úžasnej formy!

Vďaka 24-hodinovej diéte môžete mať v páse o viac ako 1 centimeter menej!
Zdroj: thinkstock.com
2014-07-23 20:30:00

Leto je v plnom prúde a vás trápia kilá navyše? Ešte stále to môžete zmeniť! Vyskúšajte dvadsaťštyrihodinovú diétu, ktorá sa stala trendom tohto leta. Ide o prvý diétny koncept, ktorý naozaj funguje, nespôsobuje jojo efekt, je bezpečný a spoľahlivý!

Existuje množstvo diét, ktoré zaručujú v expresne rýchlom čase úbytok kilogramov. V skutočnosti však pri nich človek stratí len vodu, takže akonáhle sa vráti k svojim bežným stravovacím návykom, kilá sú naspäť! A nielen tie, ale i ďalšie navyše.

Nestratíte len vodu

Tvorcovia diétneho hitu, odborník na výživu Dr. Michael Hamm a Achim Sam, ktorý o nej napísal knihu, prisahajú, že ľudia neschudnú len tým, že sa odvodnia. Diéta je totiž nastavená tak, aby ľudský organizmus začal čo najrýchlejšie spaľovať tuky. Achim Sam ju sám vyskúšal na vlastnej koži a je dôkazom účinnosti tejto diéty! Ospevuje ju vo svojej knihe a tvrdí, že je vedecky a lekársky podložená. Údajne vám môže zmeniť život! Vďaka nej môžete za jediný víkend schudnúť až dve kilá. Začnite hneď v piatok!

Ako funguje?

V čom spočíva jej tajomstvo? Diéta kladie dôraz na dostatočný pohyb a konzumáciu potravín, ktoré sú bohaté na bielkoviny. Zabudnite na sacharidy, ktoré sa uskladňujú v tele v podobe tukov. Tabu by mali byť pre vás napr. cestoviny, zemiaky, ale aj banány. Dajte prednosť skôr vajciam, rybám, mäsu a mliečnym výrobkom.

Dajte si hneď v piatok večer intenzívny tréning, vďaka ktorému sa zbavíte cukrov a vaše telo tak prejde na spaľovanie tukov. Môžete si vybrať jeden z vytrvalostných športov, napr. beh alebo jazdu na korčuliach. Pred športovaním však aspoň 2 hodiny nič nejedzte. Keď skončíte so športom, je čas na konzumáciu potravín, bohatých na bielkoviny. Nič nepokazíte tým, ak si pochutnáte na losose so špenátom. Po večeri si oddýchnite a nezabudnite na výdatný sedemhodinový spánok.  

Ďalší deň začnite raňajkami, opäť bohatými na bielkoviny. Praženicou z bielok alebo tvarohom trafíte do čierneho! Dve hodiny po nich si zašportujte, môžete si zaplávať alebo zabehať. Obed začnite kuracím šalátom a večeru hovädzím mäsom so šalátom.

Nie je to nezmysel

Krútite nad touto diétou hlavou? Myslíte si, že ide o nezmysel? O tom boli presvedčení aj odborníci z University of Freiburg. Zistili však, že ak človek dodržiava všetky pravidlá tejto diéty, môže stratiť približne 1,42 kilogramu. Je to však veľmi individuálne. Niekto môže za 24 hodín zhodiť aj 2 kilá, iní stratia 0,53 kíl, čo potvrdila skupina dobrovoľníkov, ktorí diétny trend vyskúšali. Dokonca sa ukázalo, že obvod pása sa u niektorých znížil až o 1,3 centimetra, pričom stratili približne pol kila tuku. A to už stojí za vyskúšanie, nie?

Šírte informácie o zdraví ďalej! Nikdy neviete, komu môžu pomôcť. Vďaka zdieľaniu sa o článku dozvedia aj vaši priatelia.

Fotogaléria

2014-07-23 20:30:00  |  Text: Janka   |  Foto: Thinkstock.com  |  Zdroj: fitforfun.de

Ďalšie články

Feminity.sk

Gurman.sk

Diskusia