Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Návod na výrobu prírodného zázraku: Z účinkov džúsu z Aloe vera padnete na zadok!

Džús z Aloe vera má množstvo zdraviu prospešných účinkov.
Džús z Aloe vera má množstvo zdraviu prospešných účinkov. (Zdroj: profimedia.sk)

Účinky tejto "domácej lékárničky" sú úžasné. Vedela o tom už Kleopatra, ktorá používala šťavu vylisovanú z listov Aloe vera k omladeniu a skrášleniu pleti. Vyrobte si džús z tejto rastliny a presvedčte sa o jej účinkoch na vlastnej koži!

Mnohí ju považujú za zázrak, pritom je nenápadná. Aloe vera má niečo do seba! Má v sebe až 200 účinných látok, ktoré si poriadia s viacerými zdravotnými neduhmi. Ak budete piť pravidelne džús z Aloe vera, nemôžete pre svoje zdravie spraviť nič lepšie.

Ako si vyrobiť džús?

V prvom rade odstrihnite veľký zdravý list, ktorý je bližšie k zemi. Neskladujte ho však pridlho, v opačnom prípade by mohol stratiť svoje liečivé vlastnosti. Následne ho umyte vodou. Rozrežte na polovicu a vyberte zvnútra gél. Dajte aloe vera gél do mixéra a dobre rozmixujte. Chcete ho užiť? V tom prípade zmiešajte 2 polievkové lyžice aloe vera gélu v pohári vody, príp. pre chuť môžete pridať kokosové alebo mandľové mlieko. Zvyšky aloe vera gélu uložte do fľaše a dajte do chladničky. Použite ho však v krátkom časovom období, aby nedošlo k strate jeho vlastností.

Užívanie

Aby ste z neho chceli vyťažiť čo najviac, odporúča sa jeho konzumácia v dopoludňajších hodinách. Vypite ho 20 minút pred jedlom. Tak bude mať váš žalúdok dostatok času na získanie vitamínov a minerálov. Nič však nepokazíte, ak si ho dáte večer, no dbajte na to, aby to bolo najmenej 3 hodiny pred spaním.


Ako človek pocíti blížiacu smrť? Toto sa vtedy stane v ľudskom tele!


Liečivé účinky

Priezračná gélová tekutina z listov Aloe vera obsahuje tie najcennejšie látky - aminokyseliny, minerály a vitamíny. Dokáže si poradiť s mnohými zdravotnými problémami. Liečivé účinky tejto rastliny sa delia na vnútorné a vonkajšie.

Vnútorné:

  • Zabraňuje dehydratácii organizmu.
  • Pomáha pri zápche, zažívacích a črevných problémoch.
  • Pomáha pri paradentóze a paradontóze.
  • Má silné detoxikačné účinky.
  • Znižuje hladinu cukru krvi a cholesterolu.
  • Posilňuje imunitu.
  • Spomaľuje rast a delenie nádorových buniek.

Vonkajšie:

Čítajte tiež: Večerné nájazdy na chladničku povolené: Toto si môžete dopriať bez obáv z priberania!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9