Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z tohto sa vám prevráti žalúdok: Pekár pečie časti ľudských tiel

Thajský pekár vytvára pekárenské výrobky v tvare ľudských častí. Zobraziť galériu (2)
Thajský pekár vytvára pekárenské výrobky v tvare ľudských častí. (Zdroj: amusingplanet.com)

Nechutné! Tak na prvý pohľad vyzerajú obrázky častí ľudských tiel, ktoré thajský pekár pripravuje na konzumáciu. Odtrhnuté hlavy, časti rúk a nôh či prevísajúca ľudská koža. Aj z toho sa každému ihneď prevráti žalúdok. Našťastie, to nie je skutočné. Ide len o majstrovské dielo thajského pekára, ktorý vie až neuveriteľne realisticky vytvoriť chleba a iné pekárenské výrobky v tvare rôznych častí ľudského tela!


Vyzerajú neskutočne realisticky

Kittiwat Unarrom je talentovaný umelec z Thajska, ktorý využíva svoje zručnosti veľmi netradične. Vytvára jedinečné pekárenské výrobky, ktoré vyzerajú ako ľudské časti. Vyzerajú tak realisticky, až sa mnohým pri pohľade na ne obráti žalúdok. Málokto by povedal, že ide v skutočnosti o obyčajné kúsky chleba!

Objavil skutočnú vášeň

Mladý thajský pekár zo začiatku experimentoval s mnohými umeleckými formami, prešiel od klasickej maľby až k tvarovaniu. Odjakživa ho priťahovalo umenie. Jedného dňa sa však musel vrátiť domov a prevziať rodinnú pekáreň. Až vtedy objaviť skutočnú vášeň – vytváranie pekárenských výrobkov, ktoré vyzerajú ako časti ľudských tiel. Začal v roku 2006, spravil si dobré meno a jeho chlebíky sa stali vyhľadávanou turistickou atrakciou.

Thajský pekár vie neuveriteľne realisticky vytvoriť  pekárenské výrobky v tvare ľudských častí. (Foto: Kulturologia.ru)
Zobraziť galériu (2)
Thajský pekár vie neuveriteľne realisticky vytvoriť pekárenské výrobky v tvare ľudských častí. (Foto: Kulturologia.ru)  (Zdroj: Kulturologia.ru)

Musia nielen dobre vyzerať, ale aj chutiť

Aby pekárenské výrobky vyzerali realisticky ako ľudské časti, stoja za tým hodiny driny. Kittiwat musel preštudovať anatómiu ľudského tela, aby vedel presne napodobniť časti ľudského tela. Takisto myslel na to, že jeho výrobky musia nielen dobre vyzerať, ale aj chutiť. Nechcel, aby boli len objektmi umenia v galériách a múzeách. Jeho prvá várka pekárenských výrobkov síce nechutila práve najlepšie, avšak mladý kuchár stále vymýšľa lepší a lepší recept, aby mali tú najlepšiu chuť. Zahryzli by ste si?

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9