Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zaujímavá SPRÁVA pre dámy: VEĽKOSŤ penisu PREZRADÍ nielen nos, ale aj táto ČASŤ tela!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: gettyimages.com)

Známe tvrdenie o veľkosti mužskej pýchy, ktorú odhalí dlhý nos, by mohlo byť pravdivé. Ak vám záleží na dĺžke penisu vášho objektu, zrejme vás zaujmú výsledky najnovšej štúdie.

Čím dlhý nos, tým väčšia “výbavička”. Túto vetu už počul nejeden z nás. Nová štúdia publikovaná v Translational Andrology and Urology ukazuje, že na tom skutočne niečo môže byť. 

Výskumný tím z Ulsanskej univerzitnej nemocnice v Južnej Kórei sa zameral na 1 160 mužov vo veku okolo tridsiatky a zmeral ich veľkosť nosa – dĺžku od kútika oka po koniec každej nosnej dierky – a porovnal ju s veľkosťou ich penisu, uvádza nypost.com. Väčšina mužov mala dĺžku 5 až 10 centimetrov a obvod okolo 6 cm. Čo však bolo zaujímavé, ich "pýcha" bola väčšia, ak mali aj dlhší nos. Vedci sa domnievajú, že tento jav je spôsobený vyššími hladinami testosterónu, ktorý hrá úlohu pri vývine nosa a pohlavných orgánov bábätiek ešte v brušku.

Zaujímavá SPRÁVA pre dámy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Nielen nos, ale aj chodidlá

To však nie je všetko. Výskumníci tiež odhalili, že muži s veľkými chodidlami majú väčšiu pravdepodobnosť, že budú mať penis so širším obvodom, pretože testosterón ovplyvňuje aj tvorbu končatín v maternici.

„Veľkosť nosa je dôležitým ukazovateľom veľkosti penisu, pričom jeho obvod sa zväčšuje s veľkosťou chodidla,“ povedal výskumník doktor Sungwoo Hong. "Niekoľko štúdií naznačilo, že hormonálna expozícia v prenatálnom období ovplyvňuje rast reprodukčných orgánov.”

Kde sú najviac obdarení? 

Najnovší výskum potvrdzuje japonskú štúdiu z roku 2021, ktorá prišla na to, že muži s nosom dlhým 4,3 cm boli obdarení penisom vo veľkosti 10 cm, no tí s 5,3-centimetrovým nosom mali priemernú veľkosť penisu viac ako 12 cm. Takže nejde o novinku. Výsledky sú známe po tom, čo sa ukázalo, v ktorej krajine majú muži najväčšiu priemernú veľkosť vzpriameného penisu. Najväčší poklad v nohaviciach majú muži v Ekvádore, ktorých "pýcha" má až 17,6 cm.

Viac o téme: ZdravieVeľkosťPenis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9