Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľná zmena tváre bez použitia skalpela a botoxu: Takto to žena dokázala!

Krásna, rozžiarená a spevnená pleť na tvári je znamením, že sa o seba dobre staráte. Zobraziť galériu (2)
Krásna, rozžiarená a spevnená pleť na tvári je znamením, že sa o seba dobre staráte. (Zdroj: thinkstock.com)

Podľa mnohých lekárov je najlepšou prirodzenou metódou, ktorou je možné vrátiť mladosť a pevnosť! Jej účinky pocítila na vlastnej koži tridsaťdeväťročná Sarah Ivensová. Reč je o tvárovej gymnastike, ktorá žene úplne zmenila tvár!

V tvári máme vpísanú bolesť, starosti, ale i radosť či veselé spomienky. Nech sa o ňu staráme akokoľvek, neúprosný čas nezastavíme, čo sa na pleti odrazí v podobe starnutia. Ak ju chcete udržať čo najdlhšie pevnú, jemnú a elastickú, proti vráskam a ochabnutiu tvárových svalov účinne zabojujete nielen zdravým stravovaním a dostatočnou fyzickou aktivitou, ale i tvárovou gymnastikou!

Keď sa usmievame alebo mračíme, na našej mimike sa podieľajú desiatky svalov tváre a šije. Mnohé z nich však nepoužívame, preto s pribúdajúcimi rokmi ochabujú a strácajú formu. Tento problém sa však dá jednoducho vyriešiť pravidelným tvárovým cvičením.

Čo dokáže?

O tom, aká je tvárová gymnastika účinná, by vedela porozprávať tridsaťdeväťročná Sarah Ivensová. Chcela vyzerať čo najlepšie, preto dala na radu svojej mami a skúsila tvárové cvičenie. Jej matka má 65 rokov a na svoj vek vyzerá veľmi dobre. Práve tvárová gymnastika sa podpísala na jej vzhľade! Cvičí ju pravidelne už neuveriteľných 30 rokov. Potvrdzuje, že buduje svalovú hmotu, spevňuje svalstvo a naštartuje produkciu kolagénu a elasténu. Výsledkom je pevná, pružná a rozžiarená pokožka!

Cesta za krásnou a mladistvou pokožkou však nie je jednoduchá. Deň po prvom cvičení sa Sarah zobudila s boľavou tvárou a cítila pálenie, čo však znamená, že to zafungovalo. Aby sa dopracovala k mladšej, pevnejšej, rozjasnenej a sviežej pleti, tvárovú gymnastiku musí cvičiť 20 minút každý deň. Odmenou sú prvé výsledky už za dva týždne poctivého cvičenia!


Ženy zahadzujú šampóny a uprednostňujú návrat k prírode. Nevedia si vynachváliť svoju korunu krásy bez použitia chémie, o čom svedčia výsledky, aké dosiahli.


Sarah pred tým, než zahájila tvárovú gymnastiku a po niekoľkých dňoch cvičenia!
Zobraziť galériu (2)
Sarah pred tým, než zahájila tvárovú gymnastiku a po niekoľkých dňoch cvičenia!  (Zdroj: screenshot Youtube.com)

Ako funguje?

Pri tvárovom cvičení striedavo sťahujete a uvoľňujete svaly na tvári. Keď ste vo fáze napätia, sval sa odkrví a vo fáze uvoľnenia sa intenzívne regenerujú nielen svaly, ale aj pokožka. Vtedy nová čerstvá krv prinesie do tváre kyslík a živiny. Lymfatický systém sa rozprúdi a výsledkom je prečistená a rozžiarená pokožka na tvári bez akýchkoľvek kožných problémov.

Sarah sa teraz môže pochváliť krásnou pleťou! Nemusela ísť pritom pod nôž či absolvovať botox a inú skrášľujúcu procedúru.

Praktické tipy

Pokožku tváre a dekoltu môžete spevniť týmito cvikmi:

Ak vás trápi dvojitá brada, jemne zatlačte celou dlaňou v tejto partii. Skvelé je i naťahovacie cvičenie, pri ktorom budete kútiky úst naťahovať smerom dole a uvoľňovať.

Na pery pôsobí dobre nasledovný cvik: Čo najširšie sa usmievajte a v tejto póze vydržte pár sekúnd. Pery povoľte a opakujte tak minimálne desaťkrát. Potom sa môžete pustiť do špúlenia pier.

Súčasťou tvárovej gymnastiky by malo byť naťahovanie líc smerom dohora bruškami prstov, ktoré si na ne položíte. Potom zmeňte smer a opakujte ešte raz. Doširoka sa usmejte a po celej ploche dobre premasírujte líca. Následne ich nafúknite, čím vytvoríte akoby dve bubliny. Opakujte niekoľkokrát po sebe.

Vrások okolo očí vás zbaví pravidelné rozširovanie očí. Potom začnite prstami, položenými nad obočím, ťahať smerom dohora. Zároveň pomaly zatvárajte viečka a nastane uvoľnenie.

Čítajte tiež: Prežila vďaka ovociu? Modelku dostala z agresívnej choroby vraj táto potravina!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9