Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zvýšená chuť na sex a krajšie telo? To všetko vďaka potravinám, ktoré nájdete v špajzi!

Spravte si škoricovo-medový nápoj, vďaka ktorému schudnete.
Spravte si škoricovo-medový nápoj, vďaka ktorému schudnete. (Zdroj: thinkstock.com)

Ani neviete, aký poklad ukrýva vaša špajza obzvlášť po sviatkoch! Nájdete tam škoricu a med – potraviny s úžasnými liečivými účinkami. Navyše, ak ich zalejete vodou, vznikne nápoj, vďaka ktorému schudnete a zlepší sa vám sex.

Čo dokáže kombinácia dvoch voňavých potravín?

Mletá škorica patrí medzi najcennejšie potraviny, ktoré skladujeme v kuchyni. Znižuje hladinu zlého cholesterolu, mierne znižuje zrážanlivosť krvi, pomáha odstrániť zápach z úst a v zimných mesiacoch zahreje telo. Dokonca je účinným afrodiziakom, vďaka čomu môže priniesť nový „vietor“ do vašej spálne. V kombinácii s medom sa však jej účinky zdvojnásobujú. A to nehovoríme o sile medu, ktorý urýchľuje metabolizmus a pomáha telu spaľovať tuky. V kombinácii so škoricou lieči nachladnutie, chrípku a rôzne infekcie. Obe ingrediencie ocenia majiteľky mastnej pleti.

Ak 1 malú lyžičku mletej škorice a 1 lyžicu kvalitného medu zalejete šálkou vody, vznikne liečivý škoricovo-medový nápoj. Okrem spomínaných benefitov sa postará aj o choroby žalúdka a plynatosť, ktoré dá do poriadku. Pri konzumácii nápoja ráno pred raňajkami a večer pred spaním pomáha dokonca aj pri chudnutí.

Ako si vyrobíte zázračný nápoj?

Pripravte si misku, do ktorej vložte škoricu. Vodu priveďte do varu a potom ňou zalejte škoricu. Po 15 minútovom marinovaní nechajte vychladnúť. Následne pridajte med. Stačí len pár dní užívať tento nápoj a hneď pocítite energiu a zvýšenú chuť na sex!

Nátierka ako ochrana pred infarktom

Neuveriteľné, ale škorica a med účinne znižujú riziko infarktu, ktorý sa často končí fatálne. Stačí ich len zmiešať a namiesto džemu natrieť na celozrnný chlieb. Výsledkom je sladká pochúťka, ktorá vám zachráni život! Stojí za vyskúšanie.

Výživový doplnok Elasti-Q Prenatal Vitamins & Minerals dodáva prísun základných vitamínov a minerálov prínosných pre obdobie plánovania tehotenstva, v jeho priebehu a aj pri dojčení!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9