Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bartošovú zachránilo od smrti čarovanie: Čo presne jej pomohlo?

Ivetu Bartošovú liečil fyzioterapeut netradičným spôsobom. Zobraziť galériu (2)
Ivetu Bartošovú liečil fyzioterapeut netradičným spôsobom. (Zdroj: Jakub Ludvik/ Fan page Ivety Bartošovej)

Speváčka Iveta Bartošová môže ďakovať zázračnému liečeniu za svoj život! Z toho najhoršieho ju dostal Jan Saavedra, ktorý používa zvláštne praktiky. Skúsenosti nazbieral medzi domorodcami v Mexiku a od indiánskej šamanky sa naučil rozumieť bylinkám. Nielen vyliečení onkologickí pacienti sú dôkazom toho, ako jeho liečba zaberá. Alternatívna medicína je skutočne účinná, o čom svedčí česká speváčka, ktorá je vďaka nej zdravá.

Speváčka Iveta Bartošová je najviac známa svojim turbulentným životom, kedy bola na tom psychicky a fyzicky veľmi zle. Keď to už vyzeralo tak, že všetko je zažehnané a šťastná speváčka si konečne začala užívať život, zrazu sa dlhší čas neukázala na verejnosti. Zmizla a začala po nej pátrať polícia. Keď sa našla, mala veľmi zlý zdravotný stav a jej psychika nebola na tom o nič lepšie. Speváčka sa však z toho dostala, za čo môže ďakovať netradičnej alternatívnej medicíne. Čo ju vlastne zachránilo?

Kto jej psychicky pomohol?

Postaral sa o ňu fyzioterapeut, ktorý sa v Mexiku dostal k miestnym Indiánom. Ich šamanka vraj rozhodla, že je vyvolený a ak tam ostane, bude ho učiť. Zostal tam 8 rokov, počas ktorých sa naučil liečiť, rozumieť bylinkám, ale i umeniu načúvať ľuďom. Pomáhal im psychicky, veľmi trpezlivo si každého svojho pacienta vypočul a spoločne potom rozobral jeho problém. Podľa neho na potrebné ľudské slovo tá dnešná, moderná medicína bohužiaľ nemá čas. I takto zrejme pomohol Ivete Bartošovej po psychickej stránke.

Zachránil ju od smrti

Liečiteľ Jan Saavedra pomáha českej speváčke zlepšovať jej zdravotný stav už niekoľko rokov v rôznych časových úsekoch. Dokonca sa mu podarilo zachrániť ju od smrti, keďže bola na tom nielen psychicky zle, ale trosku z nej spravil hlavne alkohol, na ktorom bola závislá.

Použil aj čarovanie

Na liečenie používa rôzne exotické byliny a dokonca i čarovanie. Spočiatku tradičnou cestou liečil Ivetin zranený členok. Ukázalo sa, že klasická medicína nie je práve najúčinnejšia, preto začal čarovať. Dobre čítate. Speváčka dokonca na to verila, preto s tým súhlasila.

Ivete nastavil Jan Saavedra aj pravidelný denný režim, ktorý zahrňoval pracovné aktivity, jedálniček a voľnočasové aktivity. Primárne sa postaral o psychickú podporu, ktoré by jej zväčšilo sebavedomie.

Ktoré bylinky sú podľa neho účinné?

Jan Saavedra pomohol už niekoľkým onkologickým pacientom. Podľa neho je liečivou bylinkou Uña de gato (mačací pazúr), ktorá práve prechádza všetkými možnými výskumami najväčších farmaceutických firiem, a ktorá sa aj osvedčila. Tú používa pri liečení svojich pacientov. Pri liečbe samozrejme spolupracuje aj s lekármi. Podarilo sa mu vyliečiť vlastnú dcéru, ktorá trpela ťažkou astmou, ale i päťdesiatdvaročnú pacientku s nádorom na mozgu, ktorá mala do dvoch mesiacov zomrieť. Zákernú rakovinu s pomocou liečiteľa však porazila, preto patrí medzi jeho najväčšie úspechy. Taktiež pomáha i párom, ktoré nemôžu mať deti. Na oživenie a zvýšenie počtu spermií vraj pomáha bylinka Maca, vďaka ktorej sa narodilo pôvodne neplodným párom až 89 detí.

Nepochybuje o tradičnej medicíne

Liečiteľ nespochybňuje prácu lekárov. Váži si ich, ako odborníkov. Pravdou však je, že o jeho netradičných postupoch v liečbe zase českí lekári pochybujú. On sa však stará o to, aby zbavil strachu pacientov z choroby či nepríjemných stavov, ktoré liečenie môžu sprevádzať. Jednoducho ponúka svojim pacientom to, na čo nemá moderná medicína čas.

Netradičná liečba jej pomohla

Aj keď sa liečiteľ s mexickými koreňmi dostal k praktikám, o ktorých mnohí pochybujú, či sa im vysmievajú, niečo na tomto netradičnom liečiteľstve predsa len bude. Svedčí o tom samotná Iveta Bartošová, ktorá vyzerá výborne, dokáže zrozumiteľne komunikovať, čo predtým nebolo možné a je jednoducho šťastná. Vyzerá to tak, že nezvyčajná liečba u nej zafungovala.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9