Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Orgazmus bez dotyku? Žiadny sen, ale skutočnosť

Orgazmus môžete dosiahnuť aj bez dotyku!
Orgazmus môžete dosiahnuť aj bez dotyku! (Zdroj: thinkstock.com)

Za orgazmom sa ženie každý pár, ktorý zdieľa intímny život. Veď kto by netúžil po slastnom uvoľnení, ktoré ovládne naše telo počas vyvrcholenia? Andrew Barnes tvrdí, že dokáže u žien dosiahnuť orgazmus bez toho, aby sa ich dotkol. Má dôkaz!

Orgazmus a zdravie

Orgazmus vplýva vo veľkom na náš organizmus. Podľa Wilkes University sa počas slastných vyvrcholení zvyšuje imunoglobulín A, ktorý nás chráni pred rôznymi baktériami. Tak je človek imúnny voči infekčným ochoreniam. Počas orgazmu sa uvoľňujú aj hormóny šťastia, vďaka čomu sa cítime lepšie a bolesť zrazu ustúpi. Preto sa sex považuje za liek proti bolestiam! To však zďaleka nie je všetko. Vďaka endorfínom sa krv okysličuje, takže vyzeráme mladšie a naša pleť je zdravšia a jemnejšia na dotyk. Pravidelná dávka orgazmu dokáže u žien upraviť cyklus a bolesti pri menštruácii sú zrazu fuč!

O koho ide?

Podľa Andrewa Barnesa sa orgazmus nedá dosiahnuť len milovaním s partnerom. Viete si predstaviť, že by ste zažili vyvrcholenie bez najmenšieho dotyku? Andrew Barnes to dokáže! Ide o skúseného maséra a autora špeciálnych terapeutických masáží. Uznania sa mu dostalo i ako odborníkovi na ženské potešenie a intimitu vo vzťahoch. Venuje sa tantre masáži, psychológii a sexu už od roku 1977. Získal magisterský titul v obore sexuálne zdravie a založil neziskovú organizáciu Awakening Within, ktorá usporadúva semináre a kurzy pre verejnosť.

Ako dosiahnuť orgazmus?

Andrew Barnes považuje orgazmus za určitú frekvenciu vibrácií. Podľa neho dosiahneme orgazmus celého tela vtedy, ak dokážeme rozprúdiť sexuálnu energiu do celého tela. Inak povedané, ak rozvibrujeme každú bunku vo svojom tele na orgazmickú vibračnú frekvenciu. Keď sa vám to podarí, môžete zažívať orgazmus celého tela aj niekoľko hodín.

Tantra v sexuálnom živote

Do sexuálneho života môže tantra priniesť veľmi veľa. Ukazuje, ako vytvoriť viac spirituálny a energetický kontext pre milovanie.

„Vďaka tomu môžu muži i ženy prehĺbiť svoju blízkosť, rozšíriť orgazmický repertoár o niekoľkonásobné orgazmy celého tela. Tiež sa naučia rozvíjať a rozprúdiť svoju sexuálnu energiu ako spôsob dosiahnutia vyšších stavov vedomia,“ povedal pre portál Idnes.cz Andrew Barnes.

Ako zlepšiť milovanie?

Ak chcete vylepšiť svoj milostný život, odborník na sexuálne zdravie radí, aby ste spomalili. Tak môžete viac cítiť toho druhého, nielen fyzicky a emocionálne, ale i v úrovni vibrácií. Odpútajte sa od cieľa v dosiahnutí orgazmu a sústreďte sa na pohyb energie vo vašom a partnerovom tele.

„Môžete si predstaviť, ako sa energia posúva hore po chrbtici pri nádychu a dole pri výdychu. Pozerajte sa jeden druhému do očí. Je to krásny a jemný spôsob, ako spoločne vytvárať energiu, ktorú potom môžete využiť v každodennom živote,“ radí Andrew Barnes.

Nehanbíte sa

Mnohí nedokážu dosiahnuť orgazmus kvôli pocitu hanby.

„Kvôli tomu mnoho ľudí nikdy nepreskúma svoj sexuálny potenciál. Bráni im v tom strach z hanby. Lepšie než zbavovať sa hanby, je zvyknúť si na nepríjemný pocit hanby. Naučíme sa cítiť hanbu namiesto premýšľania o tom, čo sme počuli v minulosti, sústredíme sa na seba, na svoje pocity a na akceptovanie seba samého. Takto nás hanba môže naučiť viac sa milovať a prijímať samého seba po sexuálnej stránke,“ povedal Andrew Barnes.

Andrew Barne dokáže vyvolať u ženy orgazmus bez toho, aby sa jej dotkol. Ak neveríte, pozrite si nižšie priložené video, v ktorom rozprúdil sexuálnu energiu do celého ženského tela!

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9