Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Tajomstvo, ako jednoducho zväčšiť mužskú pýchu, rozlúštené: Čo pomôže?

Svoju pýchu môžu muži zväčšiť vďaka konzumácii niektorých potravín.
Svoju pýchu môžu muži zväčšiť vďaka konzumácii niektorých potravín. (Zdroj: profimedia.sk)

S veľkosťou svojej pýchy nie je spokojný ani zďaleka každý muž. Existujú rôzne spôsoby ako jej pridať pár centimetrov, vrátane plastických operácií, cvikov a výživových doplnkov. Zväčšenie penisu sa údajne dá dosiahnuť aj jednoduchým spôsobom!

Cibuľa

Vedeli ste o tom, že aj keď cibuľa váš dych neosvieži, na druhej strane pomôže prirodzene zväčšiť váš penis? Obsahuje fytochemikálie, ktoré majú schopnosť zastaviť zrážanie krvi a následné upchatie. Je výborným pomocníkom v prevencii vzniku krvných zrazenín.

Vďaka konzumácii tejto potraviny budete mať plynulý tok krvi v celom tele, čo je dobré hlavne pre váš penis a erekciu.

Banány

Aj banány pomáhajú mužskej pýche. Sú výborným zdrojom draslíka, ktorý robí doslova zázraky s vaším srdcom. Zdravšie srdce rovná sa správny krvný obeh v celom tele! Dobrá cirkulácia krvi a zdravé srdce sú predpokladom, že rast penisu bude dosiahnuteľný.

Čím lepší máte tok krvi, tým väčšiu šancu máte, že budete mať zdravší a väčší penis. Vďaka zvýšenému prietoku krvi ľahšie dosiahnete erekciu.

Losos

Táto ryba je bohatá na esenciálne mastné kyseliny, ako sú omega-3. Tieto zdravé oleje pomáhajú pri riedení krvi (nižšia viskozita). Výskumy preukázali, že zdravý krvný tok je jedným z hlavným faktorov pre dosiahnutie silnejšej erekcie.

Zázvor

Prekrvenie všetkých vnútorných orgánov zabezpečí zázvor. Nie je dobrý len na oslabený imunitný systém, ale aj na slabú erekciu.

Ginko biloba

Ginko sa považuje za najdôležitejšiu živinu, ktorú by ste mali zaradiť do svojho jedálnička, ak si chcete pridať pár centimetrov medzi nohami. Výrazne zvyšuje krvný obeh a pomáha udržiavať mozog zdravý.

Tmavá čokoláda

Nielenže kvalitná horká čokoláda zvyšuje sexuálny apetít, ale aj prietok krvi, keďže obsahuje prírodné flavonoly. Navyše, má veľa antioxidantov. Vyberte si čokoládu, ktorá má minimálne 70 % kakaa.

Ďalšie tipy

Vyhnite sa vysokokalorickej strave

Konzumácia potravín, bohatých na tuky a kalórie, spolu so sedavým spôsobom života môže viesť k ochoreniu srdca a menšej veľkosti penisu. Nedostatok cvičenia alebo fyzickej aktivity zvyšuje hladinu cholesterolu v cievach, čím sa znižuje prietok krvi do penisu.

Skoncujte s fajčením

Drobné častice, ktoré sa uvoľňujú z cigarety, blokujú tepny, čo je tiež jeden z dôvodov, prečo je fajčenie spojené s chorobami srdca. Zlý prívod krvi do orgánov spôsobuje ich zlé fungovanie a to sa týka i penisu.

Cvičenie pravidelne

Ak chcete zdravý penis, pravidelne cvičte, čím si vyčistíte cievy a zvýšite prietok krvi do penisu.

Zelenina a ovocie

Konzumujte zeleninu a ovocie bohaté na antioxidanty. Tie pomáhajú v boji proti voľným radikálom v tepnách a tiež posilňujú cievy. Rast penisu zlepšíte vtedy, ak ich pridáte do jedálnička.

Znížte stres

Úzkosť a stres znižujú veľkosť penisu. Negatívne emócie čerpajú krv od penisu preč, takže o jeho zväčšení môžete len snívať. Buďte v pohode!

Meditujte

Relax, meditácia alebo cvičenie jogy skvalitňujú sexuálny život. Relaxácia pomáha zlepšiť krvný obeh v tele, čím stimuluje rast penisu.

Doprajte si teplú sprchu

Nízka teplota vody zmenšuje veľkosť mužskej pýchy. Doprajte si preto radšej teplú sprchu, ktorá  udrží vaše telo v teple a zvýši prietok krvi do tela, vrátane penisu.

Pridajte do jedálnička tieto potraviny! Nečakajte však veľké zázraky. Tieto potraviny sa postarajú len o zvýšený prietok krvi, vďaka ktorému môže byť vaša pýcha väčšia a telo bude zdravé.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Lifestyle

Článkov: 9